Sakatlığının ne durumda olduğunu hala bilmiyoruz ve o kadar aradım, taradım bir tane bilgi veren muhabir yok. Ciddi mi yoksa hafif bir şey mi, Kayseri maçına çıkacak mı ? Maç saati bir zahmet yazarlar herhalde twitter den...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
-
Evet şimdi yerel gazetelerde de benzer haberleri gördüm, geçmiş olsun.
Yerine Ekici oynayacak yazmışlar ama bence Constant ı o bölgeye çekip Alper i sol bek oynatır Şota. Marin in de oynayacağı söyleniyor, hazırlık maçında ki tüm başırılı oyuncular da ödüllendirilmiş olur.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
marin hastaİlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet şimdi yerel gazetelerde de benzer haberleri gördüm, geçmiş olsun.
Yerine Ekici oynayacak yazmışlar ama bence Constant ı o bölgeye çekip Alper i sol bek oynatır Şota. Marin in de oynayacağı söyleniyor, hazırlık maçında ki tüm başırılı oyuncular da ödüllendirilmiş olur.
- Okay Yokuşlu’nun sağ baldırında şişlik olduğu ve ağrı hissettiği, iki gün süreyle antrenmanlara çıkmayacağı belirtildi.
Genç oyuncunun maça yetiştirilmeye çalışacağı ancak durumunun cuma günü yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı belirtildi.
En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.09.2015, 21:07."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu'yu kafileye dahil etmedi.
Genç oyuncu milli takımda oynadığı karşılaşmada sakatlanmış ve yoğun bir tedavi sürecinin ardından dün takımla çalışmalara başlamıştı. Ancak Gürcü Teknik adam Okay'yı Kayseri'ye götürmedi.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

büyük topçuymuş en azından olma yolunda
Yorum