Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyunculara futbol hayatını Trabzonspor'da sonlandıracak muamelesinden ne zaman vazgeçeceğiz acaba?
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Çok güzel top oynuyor çocuk. Keyfini çıkaralım. Demeçlerine takılmamak gerek
      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Trabzonspor'u başlangıç olarak görebilir, problem yok. Devamındaki hedef neresi o biraz önemli. Buradan Avrupa'ya geçmek istiyorsa gayet doğal.
        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Kardesini'de transfer etmisiz habere göre. http://www.61saat.com/m/?id=229634
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Basamak olarak görenlerden değil, otlak olarak görenlerden korkmak lazım
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• belkıde muhabırın oyununa gelıyoruzdur ?? adamın meslegı bu tabıkı kendısıne hedefler koyacak koskoca trabzonspor hedeflerını oyuncularına goremı kurması lazım ___?? planlamayı kulup buna gore yapmalı dıyecem ama sureklı yonetımler degıstıgı ıcın buda zor
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Milli takım kampında bu tip bir sorunun sorulmuş olması skandaldır. Okay da gayet düzgün cevap vermiştir ama tek hatası o art niyetli salak soruya cevap vermesidir.
                En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 04.09.2015, 11:27.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Allah aşkına bizi basamak olarak gör, bıktım ben bu buraya gelip kariyerini sonlandıran adamlardan.
                  hedefi olsun futbolcuların istanbulsa istanbul anasını satıyım, soner gibi 3 sene tek katkı vermeden milyon lira alacağına 3 sene adam gibi katkı versin istanbula gitsin.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah aşkına bizi basamak olarak gör, bıktım ben bu buraya gelip kariyerini sonlandıran adamlardan.
                    hedefi olsun futbolcuların istanbulsa istanbul anasını satıyım, soner gibi 3 sene tek katkı vermeden milyon lira alacağına 3 sene adam gibi katkı versin istanbula gitsin.
                    aynen öyle renktaş...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İnşallah bizim ile üst çok üst bir noktaya ulaşır ve İstanbul'a uğramadan gider Avrupa'ya.Daha mutlu olurum. Hem böylece oraya gidip futbol gelişimini durağan bir gidişata sokmamış olur. Bugün Arda hala gs de olsa çizgiye inip orta yapmaya çalışıyor olacaktı.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Burdaki habere göre de Türkiye'de en üst noktadayım demiş.

Trabzonspor'un bu sezon transfer ettiği Okay, 'En büyük hedefim Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamaktı. Bunu gerçekleştirdim' dedi
                        Mustafa Yumlu.

Yorum

• En azından diğerleri gibi sinsi değil açık açık hedefim İstanbul diyor. Demek ki verebildiği en yüksek katkıyı verip öyle gidecek ne güzel.

Yorum

• Çocuk öyle bir şey demedi. Yapmayın. Gider gitmez ayrı konu.

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En azından diğerleri gibi sinsi değil açık açık hedefim İstanbul diyor. Demek ki verebildiği en yüksek katkıyı verip öyle gidecek ne güzel.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çocuk öyle bir şey demedi. Yapmayın. Gider gitmez ayrı konu.
                              Pardon kusura bakmayın biraz afaki konuştum buradaki yorumlardan öyle konuştu izlenimi edindim.

Yorum

• Bugün Hollanda ile oynanan ve 1-0 kaybettiğimiz maçta 38. dakikada oyundan alınmış. Umarım sakatlık vs. yoktur.
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim