Oyunculara futbol hayatını Trabzonspor'da sonlandıracak muamelesinden ne zaman vazgeçeceğiz acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
Basamak olarak görenlerden değil, otlak olarak görenlerden korkmak lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
belkıde muhabırın oyununa gelıyoruzdur ?? adamın meslegı bu tabıkı kendısıne hedefler koyacak koskoca trabzonspor hedeflerını oyuncularına goremı kurması lazım ___?? planlamayı kulup buna gore yapmalı dıyecem ama sureklı yonetımler degıstıgı ıcın buda zorTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Milli takım kampında bu tip bir sorunun sorulmuş olması skandaldır. Okay da gayet düzgün cevap vermiştir ama tek hatası o art niyetli salak soruya cevap vermesidir.En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 04.09.2015, 11:27.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Allah aşkına bizi basamak olarak gör, bıktım ben bu buraya gelip kariyerini sonlandıran adamlardan.
hedefi olsun futbolcuların istanbulsa istanbul anasını satıyım, soner gibi 3 sene tek katkı vermeden milyon lira alacağına 3 sene adam gibi katkı versin istanbula gitsin.
Yorum
-
aynen öyle renktaş...İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına bizi basamak olarak gör, bıktım ben bu buraya gelip kariyerini sonlandıran adamlardan.
hedefi olsun futbolcuların istanbulsa istanbul anasını satıyım, soner gibi 3 sene tek katkı vermeden milyon lira alacağına 3 sene adam gibi katkı versin istanbula gitsin.
Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İnşallah bizim ile üst çok üst bir noktaya ulaşır ve İstanbul'a uğramadan gider Avrupa'ya.Daha mutlu olurum. Hem böylece oraya gidip futbol gelişimini durağan bir gidişata sokmamış olur. Bugün Arda hala gs de olsa çizgiye inip orta yapmaya çalışıyor olacaktı."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Çocuk öyle bir şey demedi. Yapmayın. Gider gitmez ayrı konu.
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından diğerleri gibi sinsi değil açık açık hedefim İstanbul diyor. Demek ki verebildiği en yüksek katkıyı verip öyle gidecek ne güzel.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Pardon kusura bakmayın biraz afaki konuştum buradaki yorumlardan öyle konuştu izlenimi edindim.İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuk öyle bir şey demedi. Yapmayın. Gider gitmez ayrı konu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum