Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okayi dün yaptığı muazzam işleri hiç yapamadığı için değil denemediği için çok eleştirdim yerden yere vurdum ama dün başka bir futbol oynadı..Bu şekilde denemeye dikine oynamaya devam etsin canımı yesin.

Yorum

• Sorumluluk alması hoşuma gitti inşaAllah hep böyle olur topu da dikine oynamaya çalıştı tebrik ederim.

Yorum

• yerli yersiz kilit pas atmaya çalışan, pas akışını sezemeyen, yeteneği sınırlı önliberolardan nefret ederim. kendini bilen, gerektiğinde insiyatif alan, takımdaki oyun kurucunun işini kolaylaştıran, rol çalmayan önlibero severim.

Yorum

• Okay buna benzer maçları geçen sezonun 2. yarısında çok oynadı. Ama sorun şu ki 2-3 maç Busquets kıvamında gittikten sonra Hüseyin Çimşir'e bağlıyor. Bu kadar dengesiz bir çizgi ile ne bize ne de kendine bir şey katamaz.

Yorum

• Ben galiba futboldan anlamiyorum. Abi neyini begendiniz bu kadar övülecek ne yapti bu arkadas Allah Allah.

Yorum

• Bambaşka.

90'ların o muhteşem futbolcuları gibi bir karakter koyuyor sahaya.

Eğer ki Trabzonspor Okay'ı satarsa bu yönde bir oyuncu belki 10 yıl daha bulamaz.

Yorum

• Özellikle 2.yarı çok iyiydi tebrik ederim.

(UEFA)

Yorum

• Orta saha ikilisinde Okay önde olmalı geride değil. Okay-Onazi oynuyorsak Onazi geride 6 numara, Okay biraz daha önde 8 numarada oynamalı o yeteneği var kazma değil adam gayet teknik pasları da iyi. Dikine de gidebiliyor istediği zaman. Keza Kucka ile de oynayınca Kucka biraz daha geride oynamalı bence.

Yorum

• yarinin bitmesine en cok üzülendir

okay bir esigi aciyor su an, 2. yari üzerine koyarsa her türlü rekoru kirar transferde
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Son Konyaspor karşılamasındaki performansını sürekli göstermesi çok çok önemli takım adına bazı maçlarda çok silik bazı maçlarda çok iyi...kendisini box to box olarak izlemek daha fazla keyif veriyor yani asıl demek istediğim şudur;İkili mücadele,top kapma sonrası topu ileri doğru sürmesi,yönlendirmesi yapması yapabilmesi daha önemli sadece pas vermek işe yaramıyor kanımca...savunma ile beraber hücumda daha fazla görmek istiyoruz kendisini.
                      ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Geçen sene de ikinci devre formunu yükseltmişti. Sakatlanana kadar çok iyiydi. Geç form tutuyor herhalde.

Yorum

• Sene başında ne kadar kötüydüyse son maçlarda da o kadar iyi. Performansının devamını dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sene başında ne kadar kötüydüyse son maçlarda da o kadar iyi. Performansının devamını dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Bunun sebebi fiziği. Fiziğinden dolayı geç form tutuyor. Tutmuş olduğu formu da sezon boyunca sakatlık yaşamazsa sürdürüyor. Özellikle son 2 haftadır bambaşka bir oyuncu gibi oynuyor. 40 m. euroluk oynuyor

Yorum

• Fatih terim galatasarayda aman dikkat.

Yorum

• Harbi anlamiyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim