.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Okay Yokuşlu
Daraltma
X
-
@bavci61 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/bavci61/status/6...621824512?s=09İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi yok da videosunu arıyorum 2 gündür.
Buyrun
Yorum
-
Teşekkür ettim.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu hırs bazı itlerinki gibi sahte ve gösteriş amacı olmayan bir hırs. Bu hakiki ve özel bir hırs.
Yine maşallah.Oscar CARDOZO
Yorum
-
son demiştin amma son değil bu maharet...
geç de olsa yerini bulacak adalet...
bir tebessümünde aniden bu gözyaşım diner!
Yorum
-
Haha yemin ederim bunu yazacağını biliyordumİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul diyemeyim a milli takım demek tüm anadolu takımı futbolcularının kelime oyunları
Yorum
-
Kızarak yazmadım amaİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaha yemin ederim bunu yazacağını biliyordum
Doğal olarak böyle düşünebilir, bu doğanın kanunu
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
bu cümle beni inanilmaz rahatsiz etti
acaba sadece bir dil sürcmesimi
Okay Yokuşlu: "Trabzonspor'da başarıya açlık var. Eğer bu açlığı benim olduğum senede giderirsek, bu benim için en büyük başarı olacaktır.""Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Başarıya açız zaten. Değil miyiz? Bjk de çok aç mesela, bizde çok açız.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu cümle beni inanilmaz rahatsiz etti
acaba sadece bir dil sürcmesimi
Okay Yokuşlu: "Trabzonspor'da başarıya açlık var. Eğer bu açlığı benim olduğum senede giderirsek, bu benim için en büyük başarı olacaktır."
Yorum
-
benim olduğum senede giderirsekİlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşarıya açız zaten. Değil miyiz? Bjk de çok aç mesela, bizde çok açız."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum