Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef değişen birşey yok..

haydar6153 Nickli Üyeden Alıntı
    Trabzonspor taraftarının askine ben beğenmiyorum kendisini..ağır, 40. dakikada nefesi tükeniyor (21 yaşında), ileri bölgede üretkenliği yok ve güçsüz...umarım ben yanlış değerlendiriyorum

daha önce dikkati çektiğim hususlar maalesef devam ediyor..Umarım düzelir ve bize faydalı olur

Okay'a haddinden fazla mana verip (futbol anlamında), sonrasında acımasızca eleştirmek doğru değil..Kendi kanaatim hiç bir zaman sıçrama yapamayacağıdır..Ağır topçu hele ortasahada oynuyor ise ilerlemesi güçtür..Ozan her ne kadar rüzgara göre şu an eleştiriliyor olsa da gelecek vadetmektedir. eksik yönleri:dripling neredeyse yok..ağır..hücüm denemelerinde (ver-kaç, defans arkası koşu, kısa mesafe hızlı paslaşma) yok gibi40 dakikalık enerji...

Ben böyle düşünmüyorum değerli renktaşım..Almanya'dan 5-6 kez scout ekibi gelip izlemiş Kayseri-milli takımlar ve Trabzonspor da..Hepsinin kanaati olumsuz..Ozan çok iyi dripling yeteneğine sahip ben Okay kadar ağır olduğunu düşünmüyorum

Fikrim ilk gün ki gibi aynı..eksik yönlerine son zamanlarda "kaçak oynamayı" da ekledi ..(zokora bir dönem yapardı)bu yaşta bu hantallık, güçsüzlük ilginç..

-20 yaşında bir adam ayaklarına taş bağlanmış gibi bu kadar ağır nasıl olabilir...35 yaşındaki Emre Belezöğlu bile kendisinden daha seri durumdadır..
    -belki ağır olacak ama "şu haliyle" ben herhangi süper lig takımında ön libero olacağını düşünmüyorum ve gelecekte sıçrama falan yapacağını da zannetmiyorum..
    -Soner bu adamdan kötü mü idi?
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• su an ki goruntusuyle hali sahalarda kesinlikle cok basarili olur.bu yasta bu kadar agir olmamali bir futbolcu..

Yorum

• 21 yaşında orta sahayı parlatmak varken süper ligde hiçbir takımın orta sahası olamaz diyerek Soner ile kıyaslamak hiçbir şey kazandırmaz. Takım gol atamıyorsa sorun Okay da Aytaç ta değil, ön taraftaki elemanlardadır. Dünyanın her yerinde durum böyledir, Okay biraz işlenirse kaliteli 8 no kazanacağız. Serbest bıraksak ligin bütün takımları kancayı takar, oyuncunun kalitesinde sıkıntı yok. Eleştirmek için henüz çok erken.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Halihazırdaki durumu pek iç açıcı değil ancak gömmek için de çok erken. Henüz çok genç ve belli bir yetenek sahibi. İnşallah geleceğin M.Topal'ı olur. Bence sabretmeliyiz.
          Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Ben Okay'a güveniyorum, toparlayacağına inanıyorum.
            .

Yorum

• hiçbişi olmaz bundan sıradan bir oyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                21 yaşında orta sahayı parlatmak varken süper ligde hiçbir takımın orta sahası olamaz diyerek Soner ile kıyaslamak hiçbir şey kazandırmaz. Takım gol atamıyorsa sorun Okay da Aytaç ta değil, ön taraftaki elemanlardadır. Dünyanın her yerinde durum böyledir, Okay biraz işlenirse kaliteli 8 no kazanacağız. Serbest bıraksak ligin bütün takımları kancayı takar, oyuncunun kalitesinde sıkıntı yok. Eleştirmek için henüz çok erken.
                Değerli kardeşim fikirlerine saygım sonsuz lakin ben Kayseri de iken de kendisini beğenmezdim ve transfer zamanında Ozan tercihini savundum hep. Zaman en büyük merhem göreceğiz ilerde kendisi nerelerde olacak..(inşallah sizler haklı çıkarsınız ve iyi bir ön liberomuz olur)
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Aslında düşüşte değil sezon başı çok fazla anlam yüklendi kendisine Okay hep aynıydı

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadinin başlattiği okay i önlibero oynatıp bitirme planini hami sürdürüyor. Okay önlibero değil hücuma dönük 8 numaradır. Shota böyle oynattığı için verim alıyorduk. Eğer anlamayan varsa Fellaini, Everton da nasıl oynatılıyordu araştırsın
                    Valla haklisin bu adam sadi gelene kadar ligin en iyilerindendi shota doneminde mbia defansif orta sahada oynayodu okaysa 8 numara idi daha rahat pas yapiyo ileri cikiyo sut cekiyo ataka destek veriyodu arkasinda mbia oldugu icin rahatti mbia onu rahatlatiyodu ama sadi hoca geldikten sonra mbia ve aytac oynatti. Ve okayi kesti simdi mbia gitti bursa ve akhisar macinda gordumuz kadariyla orta saha yok cunku okay artik defansif orta saha oyniyo aytac ise 8 numrada oynuyo okay artik pas yapamiyo cunku baski var kaybetse atak oluyo aytacda cok ileri ciktigi icin okaya yardim etmiyo okayda hizli oyuncular karsinda agir kaliyor eskiden okayin agir oldugu bu kadar gorulmuyordu kisacasi okay hemen agir diye. Cope atilmamali bu yari. BOyle devam edip sezon sonu iyi bir defansif orta saha ile denenmeli bazi arkadaslar sonerle kiyasliyo onlari anlayamiyorum

Yorum

• Şuan bu adam dos oynuyor. Mbia yükünü hafifletiyordu orta sahada pas dağıtabiliyordu. Defansif yükünü azaltırsak olacak ondan. Orta sahada Aytaç pres yaparken kendisi tek kalıyor çok yoruluyor. Topsuz değil tolu oyunun oyuncusu zaten.
                      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İleride daha da iyi olacak inşallah

Yorum

• Fazla içme tek tavsiyem bu sana.

futbola gelince bişi olmaz senden zaten bu kafayla. En fazla olsan olsan kadir pekmezci olursn.

Yorum

• Genç oyuncunun olması zaman alır arkadaşlar. Sakin olun. Evet en az 4 aydır formsuz ancak bu takımda aynı periyotta formda tek oyuncu var mı?

Yorum

• Git ayna karşısında biraz kendini tokatla.
                              Kendine gel.
                              Bu nasıl bir düşüş, oldu bilmem kaç maç.
                              Bugün bir pozisyon dışında ilk geldigi günkü Okay'ı yine görmedim. Bu pas hataları fauller ve savurganlık. Tuhaf.

Yorum

• Bu kadar kötü oynayıp oynatılmasına anlam veremiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim