Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Okay Yokuşlu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal, Bosi'yi de stoper oynatmıştı bir dönem. Orada amaç topu oyuna "etkili" pasla sokmak. Bakın sadece pasla sokmak yetmiyor. Dikine ve doğru pasla oyunu başlatmak oyunun yarısı...

Egemen bu açıdan Türkiye'nin en kıymetli stoperiydi yakın geçmişte. Okay aklını kullansın. Madem eline böyle fırsat geçti...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İyi oyuncu.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mehmet Topal'ın 2 yıl önce orta saha oyuncu iken bulunduğu saygınlıktan bugün stoper oyuncusu olarak geldiği nokta herkese ibret olsun
        Şu illete Trabzonspor'u ve Okay'ı da bulaştırmak isteyenlere karşı çıkmak için son demlerimiz.

Bu çocuk orta sahadaki gelişimini tamamlaması için çok çalıştı çok vakit tüketti.Dünyadaki 1-2 istinai örnek üzerinden böyle değerli orta sahaları yok ediyoruz.Yazık

Bugün Mehmet Topal'ın geldiği noktada 2 yıl sonra Okay'ı görmek istemiyorum.
        Aynen katılıyorum. Yanal'ın deha olma fiyaskolarından biri bu hamle. Okay milli maçın izlediğim bölümünde gayretli oynadı. Kendisini tebrik ederim. Ama Okay'ın gelişmeye devam etmesi gereken yer orta saha. Okay'ın sorunu oyun içi ve sezon içi istikrar. İstikrarı üzerine çalışmalı. Burda sorun yaşayan bir futbolcuyu son adam yapamazsınız. Ama Ersun illa bir cinslik yapıp kendine puan toplamak istiyor. Çocukların da, taraftarın da aklını çelip kendine alet ediyor. Olmaz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 günde stoper olunmaz ama böyle giderse kisa zamanda kivirabilir. Bence durica okay'in performansini düşürüyor.

Çünkü okay da durica da baskin yaparak oynayan stoperler, arkayi toplayan hizina güvenilir stoper yok. Ek olarak durica sakatliktan sonra daha fazla ikili mücadele kaybediyor nefesi yetmiyor. Okay'in oyun kurarken aktif olmasi takimi rahatlatiyor böyle oynamaya devam edeceksek olur. Zaten üst düzey oynayacaksa stoper veya stoperlerin arasina giren önlibero olarak uzmanlaşmasi gerekiyor. Ön tarafta forma bulmasi zor avrupa'da.

Alanya maçinda çok itiraz edilen akbaş ve okay ikilisi oynasaydi belki de wagner love karşisindaki hiz zafiyeti yaşanmayacak takimin boyu o kadar uzamayacakti. Ersun hoca da önde basacağimiz maçta akbaş'i oynatmayip yerleşik savunma yapacağimiz ibb maçinda durica'yi kesiyor. Tam ters adam. Tabi maçtan önce bunlari söylemek zor. Durica taninmaz haldeydi alanya maçinda, yoksa bjk maçina hazirlansin diye oynatmak doğaldi.

Hocam çok güzel yorum yapiyorsunuz.Bu forumda yorumunu zevkle okuduğum bir iki kişiden birisiniz.Bir çok konuda aklimdan geçeni yaziyorsunuz.Tebrikler ne zamandır bunu yazmak için girmek istiyordum.Şifremi unuttuğum için yazamıyordum

Yorum

• Okay'ın tek numarası mücadele etmesi, hava topu alması zaten. Onun için kime kapak yapmış bilmiyorum. Rize maçından sonra da Okay bu takımın banko oyuncusu muhabbeti yapıldı çünkü maç boyu rakibi karşıladık. Ama Okay oyunun diğer bölümünde sıfır. Dün misal Çağlar rakip yarı sahaya topla daha çok koşu yapmıştır.

Dar alanda paylaşamıyor. Rakip bastığında panikliyor. Ayağı berbat. Top taşımaya cesareti yok.

Rakibi bozmak, hava topu almaksa mesele Hüseyin neden yıllarca hakaret yedi merak ediyorum.

Yorum

• Herkes Mascherano değil ki?
              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes Mascherano değil ki?
                Muazzam argüman ikna oldum. Suk'u da boşuna gönderdik herkes Lewandowski değil ki. Basit birşey söylüyor ve herşeyi mükemmel yapsın demiyorum, mücadele kısmında ne kadar iyiyse oyunun diğer bölümünde o kadar berbat.

Yorum

• Bu adamı savunacak bir tane argüman bulma şansımız yok

Pas
                  Şut
                  Kondisyon
                  Atletizm
                  İlk müdahele
                  Markaj
                  Kafa topu
                  Oyun kurma

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamı savunacak bir tane argüman bulma şansımız yok

Pas
                    Şut
                    Kondisyon
                    Atletizm
                    İlk müdahele
                    Markaj
                    Kafa topu
                    Oyun kurma
                    Zuhahahhahah. Kafa topu yazmişsin yahu oraya, en baskin ozelligi. Defansif orta saha icin de gayet iyi bir pas özelligi var. Kendi alaninda alan markajında ne kadar iyi oldugunu kanitlamasi için acaba daha ne kadar top çalması gerekiyor? Kondisyonuna önceki seneler laf etsen eyvallah da bu sene gayet toparlamiş gibi. Atletizm konusu kendi içinde ayrilir. Hiz dersen evet yok ama fizik dersen henüz tam kullanmasini beceremese de hayvan gibi.

Yorum

• Orta sahadaki rekabetten kacip stoperde oynamak istemesi bile ne kadar yetersiz oldugunun kaniti kendisi bile farkinda bazilari hala yok soyle iyi yok boyle iyi

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zuhahahhahah. Kafa topu yazmişsin yahu oraya, en baskin ozelligi. Defansif orta saha icin de gayet iyi bir pas özelligi var. Kendi alaninda alan markajında ne kadar iyi oldugunu kanitlamasi için acaba daha ne kadar top çalması gerekiyor? Kondisyonuna önceki seneler laf etsen eyvallah da bu sene gayet toparlamiş gibi. Atletizm konusu kendi içinde ayrilir. Hiz dersen evet yok ama fizik dersen henüz tam kullanmasini beceremese de hayvan gibi.
                        Sağol dayı.. Çok iyiymiş..

Yorum

• Bağlantıyı anlamadım, Suk da forvet Lewandowski de forvet ve hala forvetler. Mascherano stoper oldu ama Okay olamadı, olamıyor, olamayacak da. Çünkü çok ağır ve tekte hareketi yok. Sadece mücadele yönü çok kuvvetli.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muazzam argüman ikna oldum. Suk'u da boşuna gönderdik herkes Lewandowski değil ki. Basit birşey söylüyor ve herşeyi mükemmel yapsın demiyorum, mücadele kısmında ne kadar iyiyse oyunun diğer bölümünde o kadar berbat.

Bağlantıyı anlamadım, Suk da forvet Lewandowski de forvet ve hala forvetler. Mascherano stoper oldu ama Okay olamadı, olamıyor, olamayacak da. Çünkü çok ağır ve tekte hareketi yok. Sadece mücadele yönü çok kuvvetli.

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bağlantıyı anlamadım, Suk da forvet Lewandowski de forvet ve hala forvetler. Mascherano stoper oldu ama Okay olamadı, olamıyor, olamayacak da. Çünkü çok ağır ve tekte hareketi yok. Sadece mücadele yönü çok kuvvetli.
                              Pardon hocam:dd Benim Okay'ın eksiklerini yazdığım mesajdan sonra mesajı yazınca Okay'ı savunma amaçlı anladım. Tekrar özür diliyorum.

Yorum

• İleriye attığı her pas isabetsiz olan orta saha mı olur stopere devam kardeş.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim