Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gideceksin.

Yorum

• ersun'un gitmesini isteyen bu kamil iste..cunku ersun hoca kalsaydi ona karisamayacakti..simdi almis yanina kuklayi kafasina gore at kosturuyor..
      kayseriyi kume dusuren adam buraya kurtarici diye getirildi.iho denen yasam formu secilmezse muhtemelen kapiya koyarlar, yok iho tekrar secilirse
      kulubun orta yerine etse hakkidir..demek ki bizler bunu hakediyoruz diyecegim.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İHO ile birlikte kulübün en büyük hainlerindendir kendisi.
        hain mi ? adamlar misyonlarini büyük bir caba ve ciddiyetle yerine getiriyorlar.

Yorum

• Sivas maçını kazanırsak bazı şeyler yoluna girecekmiş.Güler misin ağlar mısın

Yorum

• Bu adam Trabzonda nasıl tepki görmüyor anlamıyorum.Gerçekten çok değişti bizim taraftar çoook.Şehire adım atamayacak adam baştacı.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• yine birşeyler zırvalamış adını duyduğumda hemen kanal değiştiriyorum artık adını bile duymaya bile tahammülüm kalmadı

Sivas maçından sonra birşeylerin yolunda gitmesini istiyorsan sen yoluna git biz de yolumuza gidelim
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Trabzonsporun basina gelmis en kotu 2. Seydir 1.sini herkes tahmin ediyordur

Yorum

• Bir numaralı düşman ...
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Onur'u, Mehmet'i, Cardozo'yu ve adını bilmediğim değerli diğer futbolcularımızı satabilmek için her türlü kirli oyunu yapabilecek kadar kurnaz, ahlaksız birisin...

Seni bu kulübe getirenler de sen de defolup gideceksiniz!

Yorum

• Onuruda Medjaniyde Mehmet Ekiciyide Cardozoyu da yedirmeyecegiz sizlere

Yorum

• hain...
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ye de doy.

Yorum

• Yeter ya daha ne kadar rezil olmamızı istiyorsun söylede bilelim gidiceğin günü?

Yorum

• Maç sırasında kulübede oturmamalı bence.
                              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                              Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç sırasında kulübede oturmamalı bence.
                                Kesinlikle. Küçük detay gibi durabilir ama çok önemli bi neden. Ne işin var senin yedek kulübesinde çık izle tribünden maçını.
                                Bırak teknik adamın yakasını.
                                İddia ediyorum bu adamın görevi sadece transfer yapmak olsun, takımdaki teknik adam-oyuncu gerilimi sona erer.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim