Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süleyman Hurma | Sportif Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henüz olumlu anlamda bir numarasını göremedik hazretlerinin.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Şota'nın, Cardozo'yu oyuna koyacakken, Hurma'nın müdahalesi ile Sefa'yı koyduğu ne derece doğru acaba?
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şota'nın, Cardozo'yu oyuna koyacakken, Hurma'nın müdahalesi ile Sefa'yı koyduğu ne derece doğru acaba?
        Müdahaleyi görmedim. Cardozo'yu ısınmaya gönderdi, bir de baktık ısınan Cardozo değil, Sefa oyuna giriyor.

Yorum

Şota'nın, Cardozo'yu oyuna koyacakken, Hurma'nın müdahalesi ile Sefa'yı koyduğu ne derece doğru acaba?
          böyle şeyler maç içerisinde olabilir , hurmanın yapamadığı en önemli şey takımın birlik ve beraberliğinin sağlanması

Yorum

• Sayın direktör, bu takım neden "futbol" oynayamıyor? Acaba bir bilginiz var mıdır?
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Gideceksin.

Yorum

• Hurma bey, para calmak icin gelmediginden emin misin ?

Yorum

• Yarınki kadron nasıl?

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarınki kadron nasıl?
                      Şimdi Sibelciiim. Erkan ilk 11'de. Büyük ihtimal Marin'i çıkarıp Yumlu'yu koyarım. Okay'ı bi şekilde çıkarırım ama nasıl bilmiyorum. Eee sonraaa neydi onun adı Benfica'nın yıldızı ha tamam "Gardoza" gene 90. dakikaya kadar ısınır ateş alır kenarda ama 3.5 milyon euroluk Sefa girip atacak golleri söz.
                      Oldu mu
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bugün yediğin hurmalar yarın olur...
                        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• bence bazı eleştirler gereksiz. böyle bir göreve getiriyorsan geniş yetki vereceksin. gerekçelerini dinleyerek iş yapmasına karar vermesine yardımcı olacaksın.yok güvenmiyorsan da hiç getirmezsin ki bizim camiada konuşulanlara göre güvenilir bir adam bulmak imkansız.

Yorum

• adamın kendisi itici bir de soyunma odasında oturması yok mu tam delirmelik
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Boş boş konuşuyor bazıları.
                              Samba transferine de Hurma engel olmuştu dimi ? Serhat Altıncı'yı mı ne kıskanmıştı..
                              Nerede şimdi o Samba ?
                              Hangi takımda forma giyiyor şu an ?
                              Özer neden yedek ? Medjani neden 11'de ?

Yorum

Şimdi Sibelciiim. Erkan ilk 11'de. Büyük ihtimal Marin'i çıkarıp Yumlu'yu koyarım. Okay'ı bi şekilde çıkarırım ama nasıl bilmiyorum. Eee sonraaa neydi onun adı Benfica'nın yıldızı ha tamam "Gardoza" gene 90. dakikaya kadar ısınır ateş alır kenarda ama 3.5 milyon euroluk Sefa girip atacak golleri söz.
                                Oldu mu
                                Olur olur. Özer de kaptan çıksın ama

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim