henüz olumlu anlamda bir numarasını göremedik hazretlerinin.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süleyman Hurma | Sportif Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Müdahaleyi görmedim. Cardozo'yu ısınmaya gönderdi, bir de baktık ısınan Cardozo değil, Sefa oyuna giriyor.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota'nın, Cardozo'yu oyuna koyacakken, Hurma'nın müdahalesi ile Sefa'yı koyduğu ne derece doğru acaba?
Yorum
-
böyle şeyler maç içerisinde olabilir , hurmanın yapamadığı en önemli şey takımın birlik ve beraberliğinin sağlanmasıİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota'nın, Cardozo'yu oyuna koyacakken, Hurma'nın müdahalesi ile Sefa'yı koyduğu ne derece doğru acaba?
Yorum
-
Sayın direktör, bu takım neden "futbol" oynayamıyor? Acaba bir bilginiz var mıdır?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şimdi Sibelciiim. Erkan ilk 11'de. Büyük ihtimal Marin'i çıkarıp Yumlu'yu koyarım. Okay'ı bi şekilde çıkarırım ama nasıl bilmiyorum. Eee sonraaa neydi onun adı Benfica'nın yıldızı ha tamam "Gardoza" gene 90. dakikaya kadar ısınır ateş alır kenarda ama 3.5 milyon euroluk Sefa girip atacak golleri söz.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarınki kadron nasıl?
Oldu mu
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
bence bazı eleştirler gereksiz. böyle bir göreve getiriyorsan geniş yetki vereceksin. gerekçelerini dinleyerek iş yapmasına karar vermesine yardımcı olacaksın.yok güvenmiyorsan da hiç getirmezsin ki bizim camiada konuşulanlara göre güvenilir bir adam bulmak imkansız.
Yorum
-
Olur olur. Özer de kaptan çıksın amaİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi Sibelciiim. Erkan ilk 11'de. Büyük ihtimal Marin'i çıkarıp Yumlu'yu koyarım. Okay'ı bi şekilde çıkarırım ama nasıl bilmiyorum. Eee sonraaa neydi onun adı Benfica'nın yıldızı ha tamam "Gardoza" gene 90. dakikaya kadar ısınır ateş alır kenarda ama 3.5 milyon euroluk Sefa girip atacak golleri söz.
Oldu mu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum