Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bir pozisyonda onazi önünde koşuyor merkezden hızlı hücuma çıkacak, topu oyalayıp sol tarafa taca attı, ondan sonra ne yapsa gözüme battı. bu adamla pozisyon falan başlamaz. ön tarafa pas geçiremiyor.

Yorum

Nasıl iyi oynuyor anlamam mümkün değil.Stoperden topu alan adam bu,biz organize hücum bekliyoruz.Bu kadar ağır adama zaten yer yok.
      Bildiğin Sedat Ağçay.

Yorum

Geriden oyun kuramama konusunda uzman . Ayrıca çok hantal.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

hic bisey yokken hareket ciziyim dedi, kendini zor duruma soktu ve hakli sekilde kirmizi yedi

bunun agir cezasi olmali
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

PTT topçusu. Sorun yeteneğinde değil, geri kalan herşeyde
            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 01:40.
            En büyük Trabzon

Yorum

Açık konuşmak gerekirse ben oyununu beğendim. İkinci sarı da topu saklayalım derken amatörce atıldı ama genel olarak bence güzel oynadı.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

kendime bakayım, çalışayım yok.
                En büyük Trabzon

Yorum

Azıcık kıpırdayan futbolunu, gereksiz ikinci sarı kartla sildi attı.

Yorum

Sen şimdi soran olunca "Futbolcuyum" mu diyorsun ?

Yorum

Çok yanlış fikirleriniz var. Aytaç oyun kurgusunda bu şekil oynamak zorunda. Geriden pas alışverişini sağlama görevinide yerine getiriyor. Bi Okay etkisi beklemeyin şu adamdan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

İnişli çıkışlı grafiği olabilir,uzun vadede çok işimize yarayacak.

Yorum

Sahada büyük bir totodan başka birşey görmüyorum nedense. Bu da ekmek yiyebiliyor bu işten işte, naparsın yalan dünya.

Yorum

Bomboş bir futbolcu
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

asla olmaz
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Aykut Akgun den daha kotu durumda, Aykut en azindan hizliydi. Eskisehir de oynadigi top boyle degildi, futbolla iliskisi kesilmis, top surusu bile cok garip. Sallana sallana, kasila kasila top suren baska futbolcu var mi merak ediyorum. Muhammet Demir de de ayni durum var. Mesela Halil ve Henrique de boylelerdi. Duz cizgide top suremeyecek oyuncu imaji veriyorlar, ayaklari cok dengesiz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X