Gördüğü iki kartta doğru.Ayrıca vasatında altında bir oyun sergiledi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aytaç Kara
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir futbolcu o kadar antrenman yapmasına rağmen, nasıl damperli kamyon gibi olur hala, anlamak zor. Anlamayalım da bundan sonra zaten, sat sat sat...Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Basından takip ettiğimiz kadarıyla kampı en efektif geçiren oyuncularımızdan biri Aytaç.
İyi birkamp dönemi ile formayı kapacağını düşünüyordum Aytaç'ın, eğer haberler doğru ise kampı çok iyi geçirdiğini söyleyebiliriz.
Eskişehirspor'daki sakatlığı öncesi izlediğimiz Aytaç'ı bize izletsin yeter.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
aytac eskişehirde iken erkanla birlikte transfer edildiklerinde erkandan hiç ümidim yok ama aytac cok faydalı olacak demıstım lakin ciddi saktlıgını hiç hesaplamamıstım tabıkı bence cok yetenekli bir oyuncu uzerine katabılırse kendısını cok rahat konusturur hep bırlıkte ersun hocanın neler katabılecegını goreceğizTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
Yorum