Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gördüğü iki kartta doğru.Ayrıca vasatında altında bir oyun sergiledi.
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Hızlan be adam hızlan daha çok hızlan antremanlardan sonra kal daha çok çalış yetenek var sıradan diğerleri gibi yok olma
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Takımda tüm konsantrasyonunu maça veren ve kendini geliştirmeye çalışan tek oyuncu olduğu için saygı duyuyorum. Futbolu ise yeterli değil.

Yorum

Hızlı çıkışlarda top hep Aytaç'a denk geliyor, bunlar da top kaybına..

Yorum

• O kartlar neydi öyle. Sarı kartın varken öyle topa mı girilir ? Kesinlikle ceza verilmeli, biraz iş ahlakı olsun.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

bu kadar kolay kart görmek neyin kafası üstelik bir de itiraz, pes yani...

Yorum

Bir futbolcu o kadar antrenman yapmasına rağmen, nasıl damperli kamyon gibi olur hala, anlamak zor. Anlamayalım da bundan sonra zaten, sat sat sat...

Yorum

İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir futbolcu o kadar antrenman yapmasına rağmen, nasıl damperli kamyon gibi olur hala, anlamak zor. Anlamayalım da bundan sonra zaten, sat sat sat...
                  Hakikatende bir futbolcu kendini geliştiremezmi. Bize gelen geriye gidiyor. Okay ilk geldiğinde zıpkın gibiydi heryere çok rahat ulaşıyordu şuan tanka dönüştü.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Her çıkışta topu kaybediyor, pasları isabetsiz..

Yorum

Basından takip ettiğimiz kadarıyla kampı en efektif geçiren oyuncularımızdan biri Aytaç.

İyi birkamp dönemi ile formayı kapacağını düşünüyordum Aytaç'ın, eğer haberler doğru ise kampı çok iyi geçirdiğini söyleyebiliriz.

Eskişehirspor'daki sakatlığı öncesi izlediğimiz Aytaç'ı bize izletsin yeter.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Ersun Hoca Aytaç'ın potansiyeline çok güvendiğini LigTv'de bir kaç kez belirtmişti. Muhtemelen ortasahada ilk düşündüğü kişi de Aytaç. Şahsen ben de ümitliyim.
                        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Bence defansif orta saha almayacağız. Hoca, Aytaç ve Okay'ı kullanmak isteyecek.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

aytac eskişehirde iken erkanla birlikte transfer edildiklerinde erkandan hiç ümidim yok ama aytac cok faydalı olacak demıstım lakin ciddi saktlıgını hiç hesaplamamıstım tabıkı bence cok yetenekli bir oyuncu uzerine katabılırse kendısını cok rahat konusturur hep bırlıkte ersun hocanın neler katabılecegını goreceğiz
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Aytaç-Okay-Ekici orta sahası uyum yakalarsa takım seviye atlar. İş hocaya düşüyor...
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

nasıl bi belasın sen ya
                                ekmeği kes, ıvır zıvırı kes, su iç.

Yorum

Çalışıyor...
                                X