Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mücadele azmi ve gücü var. Sol ayağı da fena değil. Kumaş var bu çocukta ancak Şenol Güneş misali iyi bir hocanjn elinde pişmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çocukken sol ayakla topu sürmek falan hoşuma giderdi gelişsin diye hep sol ayağım ile pas verir şut atardım ..Aytaç ta da aynı olay var her aldığı topu sola çekme gayreti içersinde ve muhtemelen bundan keyif aldığı için yapıyor..Bu noktada ciddi manada uyarılmalı..Denk gelir sol ile şut çekersin sıkıntı yok ama her aldığı topu illa sola alacağım derken atakların anasını ağlatıyor..

İnşallah şu 10 haftada sakatlık falan geçirmez de form da bir şekilde sezonu bitirmiş olur..İyi bir hazırlık dönemi ile çok daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum..
      En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 13.03.2016, 23:00.

Yorum

Eleştirirken sakat sakat iğne ile oynadığını da göze alın. Lütfen?

Yorum

• O ayağını bi marangoza göster kardeş, sen şut çektikçe günah haneme +1 ekleniyor.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

Vurma Aytaç,etme Aytaç

Yorum

Ah Aytaç Ah..Biraz fiziken kuvvetlensen,kendine baksan.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Mehmet Ekici kaleyi gördüğünde vurduğu için çok eleştiriliyor ama hiç değilse vurdukları tehlike oluşturuyor. Aytaç'ın şutlarını kontrol etmesi lazım. Antrenmanlara bakıldığında harika golleri var ama maça yansımıyor demek ki. Fazla zorlamanın bir anlamı yok...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Futbolcu degilsin yeminle degilsin, senin hangi yonun iyi la?
                  Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

ilk yarı çok beğendim. ön aalan baskısında hep doğru yerde gördüm.hiç kafası rahat bir şekilde pas atamadı futbolcular. bütün ortada kalan topları da aldık. marin erkan ile oynarken kolay değil bu işler.

Yorum

• Ceyhun Gülselam da uzaktan şutlar çekerdi ama Aytaç kadar abartmıyordu diye hatırlıyorum ben. Ayrıca bizdeyken attığı 9 golün kaçı uzaktan hatırlamıyorum ama 89 maçta 9 golü vardı. Aytaç'ın ise 26 maçta 1 golü var, kupa maçında attığı o 1 golünde uzaktan olup olmadığını hatırlamıyorum. Maç başı 5 şut çekse 130 eder. Attığın o 1 golünde uzaktan olduğunu varsayarsam, sen 130 tane şuttan 126 tanesini dağlara taşlara vurup 1 tanesini gol yapacaksın diye bizim ataklarımız başlamadan bitmek zorunda mı? Takımın başında hoca yok ki uyarsın bu konuda.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

60da cikmaliydi
                        ilk yari asiri güc harcadi, son 30 dakikayi cikaramadi

yada sefa yerine ramazan girseydi aktiv dinlenerek toparlayabilirdi, ortasahamizdaki tandem öncesi kedme bukadar sik düsmezdi

standartlarinda oynadi, hafta sonu ayni enerjiyi 90 dakikaya yayarsa galibiyetin kahramanlarindan olur
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Mücadelesini beğeniyorum ben. Ortayı toplamaya çalışıyor.
                          Ama ayağına da bir ayar verirsen güzel olur be Aytaç.
                          Dağlara taşlara.

Yorum

Mücadelesini beğensem de çift taraflı oynayacak kapasitede bir oyuncu değil. Bu seneyi es geçmek lazım ama seneye bambaşka bir görüntüye evrilmezse bu takımda en fazla yedek olur.

Yorum

İyi oyuncu.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Okay'la beraber uzun yıllar formamızı terletecek.

Yorum

Çalışıyor...
                                X