Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aytaç Kara

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağlık Heyeti

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim sağlık ekibinin elinde seneye yetişir mi bilmem.

Zaten sakatlanan futbolcuların umudu kesip başka mesleklere atıldığını düşünüyorum ben.

Yusuf'un fırın açtığını, Belkalem'in ayakkabı dükkanı işlettiğini düşünüyorum.

Aytaç da dönerci açsın, futbol bi daha zor gibi.
    **Belkalem şikecilerin maçında oynatmayın sakatım dediği halde oynatıldı sonuç 2 aydır yok. Sağlık heyetinde kim var kim yok gönderilmeli. Koca ülkede bu işi prof. yapacak binlerce insan var. Torpille amatör mantığı ile bundan daha iyisi beklenemezdi zaten.
    -Aytaç'da o pozisyonda canla başla oynayan, o bölgenin rahat geçilmesini durduran-durdurabilecek elimizdeki tek adamdı. İNŞALLAH çok ciddi bir sakatlığı yoktur.
    --Yineden Merhaba sinir harbi günler...

Yorum

• Kırık ayakla tekrar oyuna döndürülmesi büyük skandaldır.

Ulan ne demeye doktor oluyosun o zaman? Filme bakıp ben de anlarım kırık olduğunu!

Çok mu zor doğru düzgün bi sağlık ekibi kurmak ya? Bu kadar amatörlük bu kadar rezillik olmaz. 1 değil 2 değil yeter ya!
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• deniz ile aynı kırık ise sezon kapandı demek.....

öylede yazılıyor galiba...
        sezonu kapadı diye....
        geçmiş olsun...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sağlık Ekibi

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kırık ayakla tekrar oyuna döndürülmesi büyük skandaldır.

Ulan ne demeye doktor oluyosun o zaman? Filme bakıp ben de anlarım kırık olduğunu!

Çok mu zor doğru düzgün bi sağlık ekibi kurmak ya? Bu kadar amatörlük bu kadar rezillik olmaz. 1 değil 2 değil yeter ya!
          **Kulübü mail hatta ulaşabilirlik doğrultusunda faks yağmuruna tutup bu kadar sakatlığın artık kimsenin gözünden kaçmadığını sorumlu amatörlerden bunun hesabının sorulması gerektiği bilincini uyandırmak gerekli.

--Peygamber Efendimiz (s.a.v.) in Sağlıkla İlgili HAdis-i Şerifi

1) "Kim bilgisi olmadığı halde hekimlik yapmaya kalkışırsa, sebeb olacağı zararı öder." (Ebu Davud, Diyat 23; Nesai, Kasame 41; İbni Mace, Tıb 16).

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O değil de bu adamı sahaya geri yolladılar ya. Ne düşünüyorlar cidden anlamıyorum. Medjani sakatlandı. Sahaya yolladılar. Adam kıvrana kıvrana bir iki dakika durdu yere bıraktı kendini. Oyuncu değişikliği yaparken bile yürüye yürüye kenara geldi. Halı saha mantığı ile çalışıyor bizimkiler, bacağı kopsa soğuk su döküp geri yollayacaklar.
            Adam sekerek yürüse bir şey demeyeceğim de, Aytaç adım atıyor 1 m eğiliyor. Diğer adımı atıyor.
            Resmen çömele çömele oyuna döndü. Sinir boğdu beni o an.
            Tam da pozisyon düştü çocuğun önüne döner dönmez bir de o halde koştu.
            Onlar sokuyor bari sen girme yahu.

Yorum

• Büyük geçmiş olsun.Mevcut sağlık ekibi muhtemelen sezonu kapatır da sezon başı hazırlık kampına yetişir mi ?
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim sağlık ekibinin elinde seneye yetişir mi bilmem.

Zaten sakatlanan futbolcuların umudu kesip başka mesleklere atıldığını düşünüyorum ben.

Yusuf'un fırın açtığını, Belkalem'in ayakkabı dükkanı işlettiğini düşünüyorum.

Aytaç da dönerci açsın, futbol bi daha zor gibi.
                Çok iyi )))))))

Aytaç bu takıma çok faydalı olacak kötü oldu

Sezon başı kampına yetişmesi lazım

Yorum

• Adamın ayağının kırıldığı pozisyonda, gövdesinin üzerine direkt olarak kafa yerleştirilmiş olan boyunsuz hakem tehlikeli hareket görmemiş. Vay ben senin alyuvarlarını ..........!!!

Yorum

• Bir takım bu kadar sakatlık sorunu yaşar mı arkadaş bu nedir ya...
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Çok büyük sanssizlik..

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir takım bu kadar sakatlık sorunu yaşar mı arkadaş bu nedir ya...
                        Ersun gidip Hami gelirse her şey düzelir. Sakatlıklar bile olmaz artık...

Yorum

• Tamda yavaş yavaş form tutarken bu iş hiç güzel olmadı , şu ortaya koyduğun mücadelenin neticesinde , yaşadığın bu şansızlığa camia olarak çok üzüldük çok...... inşallah en kısa zamanda daha sağlıklı şekilde yeşil sahalara dönersin

Yorum

• Hakem denen tipini sevdiğim faul bile çalmadı.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• vay arkadaş...ne bahtsız takımız biz ya. geçmiş olsun aytaç :/
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• gecmis olsun bacagi kirildi halde faul bile verilmedi bukadar kolay olmamali bu oyuncular futboldan para kazaniyor takim bunlara para veriyor ama i.Hakemler ise trabzonsporlu oldugumuz icin faul bile vermiyor en iyi hakem dedikleri bile gözünün önünde olan gecen vermemisti lanet olsun bu düzene ve onu destekliyen herkeze
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim