Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erkan Zengin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu maçta da gol atar dolu tribünlerden bi alkış aldımmı tamamdır sezon sonuna kadar goturur takımı
    Özel alkış aldı devre arası. Kıyak geçtiler ona. Gerçekten gazla çalışıyor bu adam.
    Test ettik onayladık. Ben bile alkışladım.

Yorum

• Yine yaptı numarasını! Topu aldı, sağa çekti ve yapıştırdı kaleye, dönen top gol oldu.Bravo Erkan aynen devam!

Yorum

• İyi oynadı. Erkanın kendine güveni geldi. İyi işler yapıyor. Böyle devam...

Yorum

• Masallah
          Aynen devam erkan
          Akinmasini cok istiyordum...insallah motivasyonu ve kendine güveni bu seviyede kalir
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• bu sene defansa katkısını da baya arttırdı eskişehirde iyi dönemlerinde bile defansa pek yardım ettiğini hatırlamıyorum hırslandı herhalde bu yıl

Yorum

• Ilk yarı bitişinde taraftardan müthiş destek gördü
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu da constant'a pas vermiyor ama hic laf edilmiyor.yusuf'u yedikten sonra sira gelecek heralde.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu da constant'a pas vermiyor ama hic laf edilmiyor.yusuf'u yedikten sonra sira gelecek heralde.
                  constant adam akıllı bindirmediğinden olabilir. öyle depara kalkan bir tip değil. gelip markaj altında top istiyor constant, kendini merkez orta saha gibi görüyor.
                  yine de çok fazla al-ver yaptılar bence. diğer tarafta cavanda olduğu için takım hep oradan geldi genelde, burada sorun constant'ta bence, erkan'a kızmanın alemi yok.

Yorum

• Psikolojik durumun bu kadar etki ettiği bir oyuncu daha yoktur heralde. Çok platformda ve dost sohbetinde söyledim daha önce. Hata yapsa bile, seyirci kızsa bile sorumluluk almaktan hiç kaçmıyor. Dağa taşa da vursa bir daha deniyor; çalım denerken kaptırsa sonraki pozisyon hiç bir şey olmamış gibi aynını yapıyor. Gidiyor, top istiyor, alıyor boş alanı değerlendiriyor. Sevin böyle karakteri.

Evet yine çok saçmaladığı anlar var, yine hataları var ama skor olarak da katkı vermeye başladığı bu dönem el üstünde tutulmalı bence.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk yari eyvallah ama 2.yari yok gibiydi..Yine de samimiyeti guzel..

Yorum

• Kesinlikle geçen sezonun çok üstünde oynamaya başladı. Maça direk etki ediyor.

İki hafta önce Eskişehir'de oynadığı birkaç maçın özetini izledim, "Adam ne güzel şutlar çekiyormuş. Bizdeki nasıl baskıysa, ayağına kıran girdi resmen." dedim. Dün Yusuf'un golünden önce çok güzel bir şut çekti. Kendini buluyor, katkı veriyor. Böyle devam...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İyi gidiyor.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Guzel guzel, devam et boyle ...

Ozur dilemeyi sizden ogrenecek degiliz !!!

9 # Osvaldo'

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                              X