Geçen sene Erkan'a demediğimi bırakmıyordum, çünkü sahadaki duruşuyla bunu hak ediyordu. Bu sezon ise her zaman geçen seneye göre daha iyi olduğunu söyledim. Özgüven problemini aştıkça performansı artıyor. Pas hatalarını da azaltırsa çok daha yararlı olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erkan Zengin
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana iyi niyetle yaklaşmak istiyorum.Yalan yok gole kadar saydırdık ama gol enfesti sildi hıncımızı
Yok öyle gole kadarda cok iyi oynadi, hatta golden 2 dakika önce yanimdaki arkadas dedim bugün erkani cok begendim diye [emoji1]keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
gene kötüydü ama golü güzeldi o kadar.saçma sapan asistleri vardı her pas hatası kontraya dönüşüyor bu hatasını düzeltmesi lazım artık.golü de onun yüzünden yedik.bu geceki golü sadece maç bazında affetirdi.genel olarak fikrim gene aynı.bakalım gelişim görecekmiyiz..."Annuit cœptis"
Yorum
-
Bu golle birlikte artık tamamen rahatlamış bir Erkan izleyeceğimizi umuyorum.
Haftaya Akhisar karşısında çok ciddi iş düşecek Erkan'a...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum