Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erkan Zengin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene Erkan'a demediğimi bırakmıyordum, çünkü sahadaki duruşuyla bunu hak ediyordu. Bu sezon ise her zaman geçen seneye göre daha iyi olduğunu söyledim. Özgüven problemini aştıkça performansı artıyor. Pas hatalarını da azaltırsa çok daha yararlı olur.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Umarım artık ön yargılı eleştiriler biter, çünkü bu adam futbol oynamak istiyor.
      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
      Hz. Ömer.

Yorum

• Erkan orta alanda daha ıyıydı sankı..
        THEMRA EPİ MEDİUM

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Sana iyi niyetle yaklaşmak istiyorum.Yalan yok gole kadar saydırdık ama gol enfesti sildi hıncımızı
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sana iyi niyetle yaklaşmak istiyorum.Yalan yok gole kadar saydırdık ama gol enfesti sildi hıncımızı

Yok öyle gole kadarda cok iyi oynadi, hatta golden 2 dakika önce yanimdaki arkadas dedim bugün erkani cok begendim diye [emoji1]
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Sanırım artık herkesin seni kabullenmesi gerekecek. 10 numara pozisyonu için uygunsun
                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• iki hafta, iki gol, altı puan.Teşekkürler.
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Özür dilerim.bugün olduğu gibi istekli ol. Her maç sonunda özür dilerim senden...
                    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• 2 Macta 2 gol=6 puan. Tebrikler Erkan

Yorum

• Özverili oynuyor, iyilerdendi
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• olay çoraplarda.çekme artık dizine kadar.yusuf şimşek gibiydin mübarek...
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• gene kötüydü ama golü güzeldi o kadar.saçma sapan asistleri vardı her pas hatası kontraya dönüşüyor bu hatasını düzeltmesi lazım artık.golü de onun yüzünden yedik.bu geceki golü sadece maç bazında affetirdi.genel olarak fikrim gene aynı.bakalım gelişim görecekmiyiz...
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Bu golle birlikte artık tamamen rahatlamış bir Erkan izleyeceğimizi umuyorum.

Haftaya Akhisar karşısında çok ciddi iş düşecek Erkan'a...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• iyi oynadi

Yorum

Yükleniyor...
                                X