Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erkan Zengin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O golü atacaksın arkadaş.. Lamı cimi yok.. Buna rağmen en iyi oyuncusuydu takımın..

Yorum

• Bence iyiydi
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• iyi oynadi
        gol vurusu sanssizlik
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• zor olanı yaptın Erkan.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Çıktıktan sonra hücuma çıkamadık. Iyi oynadı. Eskişehir'den gelirken beklediğim erkana yakın oynuyor diyebilirim. Hücumlarda sakin kalıp topun bizde kalmasını sağlıyor. Bu maçta kaçırdı falan ama böyle oynarsa çok puan kazandırır.
            ( ゚д゚)

Yorum

• O pozisyon gol olur Erkan!
              Seni çıkaran hocaya da saygılar! Leşler dururken seni çıkarmak nasıl bir beynin ürünü bilmiyorum!

Yorum

• Bu adam çıktı ve Ndoye kanada geçti ya... Şota işte orada maçı verdi.

Golü atamadı, penaltı yaptırdı hakem çalmadı. Erkan ın yerinde olsam kafayı yerdim, zaten çıkarken yüz ifadesiyle anlattı durumu... O kaçırdığın gol var ya bizi zirveden öyle bir uzaklaştırdı ki Erkan...
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Özellikle ikinci yarıdaki o 15 dakikalık bölümde başrolü oynayan oyuncuydu. Zaten o çıktıktan sonra durduk.

O pozisyon 100 de 1 bu şekilde sonuçlanırdı, o oldu. Tekrar özgüvenini kaybedecek, ve geçen seneki haline dönecek diye korktum ama o pozisyondan sonra da yine çok güzel işler yaptı. Bizim adımıza maçın yıldızı bile olabilir.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• gol kaçar kaçmaması gerekirdu ama kaçtı işte oyundan çıkmasaydı maç0-0 yada yine 0-1 bitseydi şuan en çok eleştirilecek adamdı fakat oyundan çıkınca takım çöktüğü için aklı başında sağduyulu yorum yapan renktaşlar erkanı eleştiremiyor

nasipde yoksa dayak bile yiyemezsin demişler olmayınca olmuyor işte
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İyiydi ben beğendim. Olmayınca olmuyor sağlık olsun. Özer gibi her topu ezmedi elinden geldiği kadarıyla atakları falan şekillendirdi. Erkan bu, bundan fazlası olmaz.
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Helal olsun erkan çok beğendim. İyi oynadın, talihsizlikler olabilir aynen devam
                        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Bugün çok iyiydi de o golü atacaksın birader.

Yorum

• Kötü kaçırdı ama sonrasında daha konsantre olmuştu bence. Asla oyundan çıkmamalıydı kötü oldu bu tercih.

Oyununu beğendim.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Takımın en iyisiydi. Alkışlandı bu yüzden o golü kaçırmasına rağmen.

Yorum

• çok iyi oynadı büyük şanssızlıktı kaçırdığı gol. çıkmamalıydı bence oyundan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim