1 gol bir oyuncuyu ancak bu kadar etkileyebilir , umarım devamını da getirirsin .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erkan Zengin
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Adamın golden sonra yürüyüşü bile değişti. Bu oyuncuları nasıl bu hale getiriyoruz?
Trabzonspor taraftarı kendini sorgulamalı. Özellikle de hiçbir şeyi beğenmeme timi.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Golden sonra iyi oynamaya başladı. Rakibin açılması olarak da nitelendirilebilir ama bence asıl sebep özgüveninin yerine gelmesi. Erkan aşırı duygusal bir oyuncu gibi duruyor, zaten dün Mustafa Denizli de böyle söyledi (dediğine göre onu Türkiye'ye kendisi almış). Bize transfer süreci, geçen yıl stadda yaşanan olaylar vs psikolojik olarak çökertmiş olabilir. Böyle şeyler önemli futbolda. Umarız daha iyiye gider.
İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bkz. Volkan Şen, Yasin Öztekin..yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Gol attıktan sonra daha iyi oynamaya başladı. Bu da demek oluyor ki bu adama biraz destek lazım. Önyargıları bir kenara koymak gerek. Taraftardan biraz destek görmeli. Formayı çıkararak kendisini ön yargılarla eleştiren seyircilere ben de Trabzonsporun oyuncusuyum mesajını verdi.
Sanki başka bir takımın oyuncusuymuş gibi eleştiriler ve hakaretlere maruz kalıyor. Herhalde dünkü maçta o gol attığı için üzülüyorlardır. Takım mı tutuyoruz yoksa oyuncuyu mu bazen anlamıyorum.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
Topun dibine girip yaptigi yumusak ortalardan vazgecse iyi olur.dun 10'a yakin yapti heralde.hepsini kaleci topladi. Golden sonra iyi oynadigina dair bir sey kalmamis aklimda bir daha izlemem lazim.ama kesinlikle bu degil zaten. 2 sene once muthis bir performans sergilemisti.cok rahat top tutuyor adam geciyordu.bir iki sezon daha oynayabilir o sekilde.
Yorum
-
İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol attıktan sonra daha iyi oynamaya başladı. Bu da demek oluyor ki bu adama biraz destek lazım. Önyargıları bir kenara koymak gerek. Taraftardan biraz destek görmeli. Formayı çıkararak kendisini ön yargılarla eleştiren seyircilere ben de Trabzonsporun oyuncusuyum mesajını verdi.
Sanki başka bir takımın oyuncusuymuş gibi eleştiriler ve hakaretlere maruz kalıyor. Herhalde dünkü maçta o gol attığı için üzülüyorlardır. Takım mı tutuyoruz yoksa oyuncuyu mu bazen anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım mı tutuyoruz yoksa oyuncuyu mu bazen anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf sayesinde gözüme daha bir güzel görünür oldu.
Yorum
-
Çok iyidin,iyi pres yaptın golde ki bitiriciliğin muazzamdı
Şaka lan şaka yine hiçbir numaran yok
Yorum
-
sanırım hıoca mactan sonra oynanan macın goruntulerını ızletmıyor oyunculara temel guzel ama organıze sıfır oyuncular sadece boıstakı adama top atsalar macı 4-0 kazanırdık...
erkan hala benım kafamdakı yapması gereken seylerı yapmıyor . cok fazla top kaptırıyor buda arkasındakı oyuncuların ıkı kat enerjı sarf etmelerıne neden oluyor, ortaları cok kotu kanat oynayacak bır adamın ortaları boyle sacma sapan olmamalı mac boyunca bır tane korner olması gerektıgı gıbı kullanıldı oda gol oldu mehmet olmayınca korner bıle kullanamıyoruz ama sorsan oyuncularımız yıldızTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
Yorum