Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görüşünüze saygım var ,futbolu da benden iyi bildiğiniz aşikar.Ancak ben Wariste umut vaad edecek bir özellik göremiyorum açıkçası.Ne yeterince teknik ,ne hızlı,ne güçlü,ne de zeki. Ortalama bir futbolcu bence.
    futbolu sizden iyi bildigimi nerden cikarttiniz

benimkisi sadece benim görüsüm, yanilmak insanin dogasindadir, tecrübeylen minumuma cekilir
    ins. hakli cikarim, cikmasamda sorun degil, ilk yanilgim olmiyacak
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      futbolu sizden iyi bildigimi nerden cikarttiniz

benimkisi sadece benim görüsüm, yanilmak insanin dogasindadir, tecrübeylen minumuma cekilir
      ins. hakli cikarim, cikmasamda sorun degil, ilk yanilgim olmiyacak
      Az çok yazdığınız oyuncuları hatırlıyorum pek yanıldığınızı görmedim de o yüzden Janko'ya olan muhalefetiniz ilk aklıma gelen örnek şu an

İnşallah siz haklı çıkarsınız zira ortada büyük bir yatırım var.6 milyon euro bizim gibi kulüpler için çok büyük bir rakam.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az çok yazdığınız oyuncuları hatırlıyorum pek yanıldığınızı görmedim de o yüzden Janko'ya olan muhalefetiniz ilk aklıma gelen örnek şu an

İnşallah siz haklı çıkarsınız zira ortada büyük bir yatırım var.6 milyon euro bizim gibi kulüpler için çok büyük bir rakam.
        janko ankarada yetisseydi sizde benim gibi karsi cikardiniz, aynisi junuzovic icin gecerli

bugün biraz eski yillari arastirdim, 2006 yilinda ilk kez veliyi yeteneklere eklemisim, alabayi sanirim 14 yasinda yazmisdim
        ama bunlar kapimin önünde yetisen genclerdi
        veliylen parkda beraber top oynamisligim var, turgay bahadir oynamazdi babasi kesinlikle yasaklamisdi,
        sakatlanir korkusunlan
        biz dalga gecerdik, bu colbaz futbolcumu olacak diye
        oldu, ben hastalik yüzünden olamadim, abim 1998de avusturya altyapi sampiyonunun en önemi oyuncusu olarak 15 yasinda trabzonspora davet edildi, ilk antrenmaninda bi yönetici ogulu buna giristi....(bende kalsin) futbola küstü,
        akagündüz, ümit korkmaz, gibi arkadaslar (tanidiklar) ayni ortamda yetisdik, federasyonun egitim merkezinde antrenman yaptik
        birde yasin var samsunlu, erciyesde, babasi td., inanilmaz üstüne düstü, futbolcu yapti adami

bu yazdigim isimlerin ben sadece yüzlerce macini degil, antrenmanini bile izledim
        ne tür futbola yatkin olduklarini tabiki daha iyi biliyorsun birisini bukadar cok izledinmi, 40 gol atsada seni aldatamiyor

guizanin bukadar bos cikacagini kim bilebilirdi, ancak onu gercekden uzun süre izlemis insanlar

sonuc olarak demek istedigim
        warisi sizden cok daha iyi bilemem
        belki 3-5 mac daha fazla izlemisimdir
        sonucda psikolojik degerlendirdigimizde bana daha sempatik geldiginden basarili olmasini bekliyorumdur
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.05.2015, 02:51.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• Haklısınız.Bizim gözlemciler de bir oyuncuyu bu denli detaylı inceleseler transferde bu kadar yanlışa düşmezdik.Her takım transferde 1 2 yanlış yapar ama biz tam tersine 7 8 oyuncuda 1 2 tane iyi tutturabiliyoruz.Bunda da yüzeysel incelemelerimizin büyük etkisi var.

Altyapı konusunda da maalesef durum hala aynı gidiyor.Ne yaparsak yapalım , üstümüzdeki yerellik kabuğunu kıramayacağımız için bu ahbap çavuş ilişkileri daha çok devam edecek.Biz de niye 15 senede 1 adam çıkaramıyoruz diye kafa yoracağız.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• Artik oynatilmali. Iyi mi kotu mu bir fikir sahibi bile degilim

Yorum

• erkan zengin´in artik takima biseyler veremeyecegi belli.
                Abdülmecid artik oynatilmali onun yerine...
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Ulan Waris bu takimdaki en kaliteli oyunculardan bir tanesi degerini bilemiyoruz.. cok uzulucez...

Yorum

• fırsat vermiyorlar ki adama! en çok bonservis ödediğimiz adam, 5 dakika süreyi zor alıyor.

Yorum

• Abdul Majeed Waris

Oynaması lazım ancak 10 dakikalık performansıyla da hemen övgüler yağdırmak doğru değil...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Oynadigi süreye göre cok iyi oynadi.......zararina satilacagina elde tutup oynatilmali.zararina ilerki senelerdede satilir

Yorum

• Aldığı süre içinde iyiydi ama vücut dili şikayetçi yapıdaydı. Skora katkı yapıp güven kazanması lazım. Hücum oyuncuları bu kadar berbatken şans verilmesi lazım.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Tam kafa golü atiyordu kim koydu o diregi oraya

Yorum

• waris her yerde her şekilde oynatacağın bir oyuncu değil. ama onu özelliklerine kullanırsan yıpratır, kart aldırır, yorar, çok iş yapar, gerçektende 12 milyon euroya satabilirsin. fatih atikten kötü olabilirmi ya bu adam inanmıyorum..
                              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• En azından 3-4 dakikalık videoya malzeme çıkarabileceğimiz bir performans ortaya koysa kalan 4 maçta güzel olur.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim