İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
deniz ve aykuttan sonra gastroentiride yakalanan 3. oyuncumuz
arkadas daha denizde biz amatörler yazmisdik, bunun kaynagi iyi arastirilmali diye
cok mu zor bir virüsü yok etmek
arkadas bütün tesislerdeki yiyecekler cöpe dökün,
kapi, canagi, tuvaletleri, spor aletlerini, takim kiyafetlerini desenfekte et
yikama , bakim ilaclarin cöpe dök, yenile.....
bukadar zormu bunlar
3. oyuncumuz oldu, artik yeter
yarin ekiciye cardozoya bu virüs gectimi özrü olmaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadas gastroid nedir sacma sapan sakatliklar hep bizim takima denk geliyor, milletin topcusu sakatlanir en kotu 1 ay sonra sahaya cikar devam eder. 3 yada 4 mac kacirir.
Bizde grip olan bile 2-3 mac kaciriyor, dunyanin parasini aliyorlar kendilerine bakmiyorlar mi bunlar ????"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ya cidden seni banlasinlar burdanİlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. Ligde oynayan 50 bin euroluk siyahi futbolcuların hepsi Waris'i ikiye katlar. Bu kadar berbat bir futbolcuya 6 Milyon Euro veren kimse ona bazı laflar demek istiyorum.
Yorum
-
Gastroenterit o sağlam diyare eder adamı. Her insan yakalanabilirİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas gastroid nedir sacma sapan sakatliklar hep bizim takima denk geliyor, milletin topcusu sakatlanir en kotu 1 ay sonra sahaya cikar devam eder. 3 yada 4 mac kacirir.
Bizde grip olan bile 2-3 mac kaciriyor, dunyanin parasini aliyorlar kendilerine bakmiyorlar mi bunlar ????
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Abdul Majeed Waris
Sakatlanan Allah'a emanet.İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakatlanan gelmiyor..
Yorum
-
Abdul Majeed Waris
Bizim taraftar görüşünü tam anlamıyla özetleyen bir cümle oldu.İlk olarak Firtina6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam dikkat ettim Konya macinda girdi direkt calim atti gecti rakibini faul ile durduruldu seneye kalir insallahŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Abdul Majeed Waris
Niye düşuncesini söylediği için miİlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa cidden seni banlasinlar burdan
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa cidden seni banlasinlar burdan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum