Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdul Majeed Waris

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdul Majeed Waris

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1380 dakika süre almış ve sahadayken saç baş yoldurmuş bir adam için 6 M € verme lüksü olan bir kulüp değiliz biz.

yeni kurulmuş bir takımda 1215 dakika forma giyinmekle futbolcunun ne olduğu anlaşılmaz ki Teofilo örneği ortada, şimdi aynı değiller demeyin zira Teo ilk senesinde yanındaki adama pas atmaktan acizdi

hem Waris şuana kadar hiçbir zaman tam yerinde oynamadı

Yorum

• Satıldı diye haber okudum fanatikte. Eğer yazılanlar doğruysa çok iyi anlaşma olmuş.Yine de KAP'a bildirimi beklemek gerek.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yeni kurulmuş bir takımda 1215 dakika forma giyinmekle futbolcunun ne olduğu anlaşılmaz ki Teofilo örneği ortada, şimdi aynı değiller demeyin zira Teo ilk senesinde yanındaki adama pas atmaktan acizdi

hem Waris şuana kadar hiçbir zaman tam yerinde oynamadı
        Çok güzel bir örnek Teofilo. Gökhan'ı yatırıp kaldıran Waris kötü olamaz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ynt: Abdul Majeed Waris

Bence güven sorunu yaşadığı açık. Bu kadar kötü futbolcu olamaz.. 2 maçta bir değil, Sürekli oynatilmasi lazım ne olduğunu görmek için.

Yorum

• Waris cok kolay sartlarda 5 M. € civari rakama satilir.

Sorun olmaz.

Üstü bonus olur su anki sezona göre.

Faydalanma becerisi gösteremedik su an.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bence hücumdaki en kilit oyuncumuz özellikleri itibariyle. mutlaka böyle bir oyuncu olmalı diye düşünüyorum. en uçta ve kanatlarda oynayabilir.bir kaç oyun anlayışına uyum sağlayabilir. genç, istekli ve çevik bir oyuncu. potansiyeline ulaşmasını bekleyeceğiz.o süre de var.bazıları o potansiyeli görmüyorlar ama önümüzde 12 maç var.tam emin olmak lazım.

Yorum

• Trabzonspor, Waris'in transferi için bir Katar kulübüyle 8 milyon Euro + bir sonraki satıştan pay karşılığında anlaştı. (61saat)
                61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor, Waris'in transferi için bir Katar kulübüyle 8 milyon Euro + bir sonraki satıştan pay karşılığında anlaştı. (61saat)
                  SŞ olsa üstüne limanı da verirdi.

Bu rezil durumda 8 muhteşem para.
                  En son Oruç tarafından düzenlendi; 08.03.2015, 17:19.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Habere inanmıyorum. 6 milyon'a alınmış hiçbir şey oynamamış bir adama 8 milyon verecek kadar gerizekalı değillerdir.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Habere inanmıyorum. 6 milyon'a alınmış hiçbir şey oynamamış bir adama 8 milyon verecek kadar gerizekalı değillerdir.
                      5 yıl vade yaparsan belki

Yorum

• su an öyle bir anlasma yok
                        istediginiz kadar dalga gecin ama bu adamin inanilmaz piyasasi var
                        iyilesip kadroya girdigi bile ingilterede haber oluyor
                        böyle bisey ben görmedim
                        bu adamin menajeri benide futbolcu yapar sanirim
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 6 Milyona satalım zarar etmeyelim yeter bence..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu adama kimse 2 milyon € fazla vermez
                            Bos yere hayal kuruyorsunuz arkadaşlar
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Geldiği gün yazdık...

Fizik olarak 7-8 cm daha uzun olsaydı bu adamı işlerdik.
                              Fakat bu boy ile ofansif oyuncu olmak için Messi, Aguero, Maradona vb. gibi özel yetenekleriniz olmalı...
                              Maalesef bu adama 6 Milyon verdiler. Yılın trajedisi...
                              Umarım iyi bir ücrete elden çıkarılır.

Yorum

• ulan bari mersin maçında oyna...birşeyler yap ta sana birşeyler diyebilelim

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim