Bizim yapamadığımızı yapacak işleyip dokuyup hayrını görecekler.
Hiç sanmıyorum Süper Lig'den adam alıp 11 de şans vereceklerini ve o adamın başarılı olacağını. İnşallah doğrudur 2-3 'e bile böyle kulübe gitse gurur duyarım.
Gol atsın, özgüveni yerine gelsin, çok daha iyi olacaktır. Ayrıca her maç sahada olmalı. Hem piyasa yapar hem de bizim ihtiyacımız var. Lokeren maçında 1-2 tane penaltısı verilmedi, Mersin maçında kendisine faul yaptırdığı oyuncunun oyundan atılması gerekiyordu atılmadı. Bize çok penaltı kazandırır, çok fazla maç da rakibi eksik bırakır.
11 milyon teklif zaten alır-almaz gelmiş. Bu sezon elindeki şansı iyi kullanırsa hem kendi kazanır hem biz kazanırız. Bir bakmışız sezon sonu 20-25 milyon euro.
hey yawrum taraftara bak... sorsan büyük takım taraftarı... adamı 10 milyona satıp sonra gs lierin ribery i izlediği gibi uzaktan izleriz...
2 hafta sonra da yusuf koşmadı, adam geçemiyor, son vuruşları eksik diye dövünürüz... bırakın adamı bir kendini bulun.. eğer haber doğruysa manu boş adam izlemez...
hey yawrum taraftara bak... sorsan büyük takım taraftarı... adamı 10 milyona satıp sonra gs lierin ribery i izlediği gibi uzaktan izleriz...
2 hafta sonra da yusuf koşmadı, adam geçemiyor, son vuruşları eksik diye dövünürüz... bırakın adamı bir kendini bulun.. eğer haber doğruysa manu boş adam izlemez...
%100 katılıyorum hayret ediyorum böyle şeyler görünce adam bir iki sezon oynasın bu ne acele, belli yetenekli, çalışkan vızır vızır işliyor herif kendini bulduğu an sınıf atlatacak adamlardan, sonra gel de yusuf'un başı öne eğik aut çizgisne doğru koşmasını izle...
Yorum