Bence asla hatalı bir transfer olarak anılmayacak. Yetenekli olduğu kesin ancak karar verme noktasında biraz eksikliği var. Bunları aşacaktır ben güveniyorum kendisine. Ancak bazı pozisyonlarda hiç mi ekmek yemedi bu adam diye düşünüyorum.
Dar alanda etkili olabilen bir futbolcu, biz onu kanat gibi geniş alanda oynatıyoruz. Doğal olarak tehlikeli olabileceği yerlerde topla buluşamıyor. Çok üst düzey birfutbolcu değil ama bu kadar da leş değil aslında. Bu takımın çift forvet oynaması lazım. Başka şansı yok.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
Gücünü çok gereksiz harcıyor. İki üç kişinin arasına dalıyor pozisyonları zorluyor hiç gerek yok bunlara. Ayrıca neredeyse bekler kadar geriye geliyor maçlarda. Asıl bekler de hücuma çıkmayınca resmen organize atağımız olmadan maç bitiyor. Aynı şey Yusuf için de geçerli. Bu sorunu çözecek olan da hocadır ama hocadan hiçbir hamle gelmiyor takımının hücum organizasyonunu düzeltmeye yönelik.
Gereği gibi değerlendirilemediği açık ve net. Hlodzic elindeki kadroyla ne yapacağını bilemez halde bir oyana bir bu yana savruluyor. Bu savrulmadan oyuncular haliyle etkilenecek.
Birde şu var; Bursa'nın forveti 23 yaşında Cedric Bakambu
6 maçta 5 golü var. 1.8 milyona mı ne aldılar.
İyi de Bakambu kanat forvet de oynamıyorki direk forvet de oynuyor.Waris geldiğin den beri hep ya sol yada sağ kanatta oynadı.Çalım yeteneği zaten kısıtlı o yüzden etkisiz kalıyor.Aslında çift forvete dönsek Cardozo-Waris ileri uçta izlesek daha faydalı olacak hem Waris hemde Cardozo ama bu hoca ile çift forvet oynamak imkansız.
Yorum