Tebrikler. Çok iyiydin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdul Majeed Waris
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
nasıl yanlış yerde oynatılıyor, onu anlamadım. top kontrolünde ve bitiriciliğinde sıkıntı var.durum böyleyken merkezde hiç oynayamaz.en iyi oynadığı yer kanat forvet olur ki zaten orda oynuyor.çok geriye gelmesi takımla ilgili bir durum.topa daha çok sahip olduğumuzda, rakip yarı sahada daha çok kaldığımızda waris de gol bölgesine daha çok girecektir.
Yorum
-
Bu adam yillarca forvet de oynadi...öyle sicrama yapti...sizde gelip adam kanat forvet diyorsunuz...
Sirti kaleye donuken cok guzel rakibi bi vucud calimiyla geciyor... Oyuncu hizlandiriyor..bol bol kosular yapiyor...
Serbest oynamali...
Kanat icin teknigi ve oyun zekasi yeterli degil...
Sol kanat da bile bukadar posziyona giriyorsa, forvet de ne kadar girer acaba...atar atamaz birsey diyemem ama özellikleri forvet de uygun...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Waris'in ilk penaltı beklediğimiz pozisyona tekrar bakın. Araya çok iyi kaçmış. Forvette daha çok bulacaktır böyle pozisyonları ama orta saha nedeniyle oynatamıyoruz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
fenerde sow nasıl kanatta oynuyorsa waris de kanatta oynayacak.
çift forvet konusuna girmek bile istemiyorum. çift forvet tedavülden kalkalı çok oldu.
ofans-defans olarak verimli bir oyuncu. skor katkısı yapacaktır biraz zamana ihtiyacı var.
Yorum
-
Olacak olacak...
Aynen katılıyorum.
Genç ve çok iyi bir oyuncu aldık.
Biraz hakkaniyetli olunca rakibi sayısal olarak çok eksiltir, çok da penaltı alır.
Zamanla çok çok iyi olacak.
Hele bir orta sahadan daha fazla önüne top almaya başlasın.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Hoca Warisi, Ahme Musa gibi kullanmak istiyor ama Warisin oyun görüsü, ve top tasimasi o kadar iyi degil, önüne topu yuvarlayip hadi takimi olgun hücuma kaldir diyoruz ama olmuyor, olmazda zaten, bu adami mümkün oldugu kadar kaleye yakin kullanmaliyiz, Özer Ekici, Constant orta sahasi yerlesince, cok daha faydali olur diye düsünüyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum