İlk geldiğindeki futboluyla şimdi ki futbolu arasında dağlar kadar fark var. Vahid Hoca'nın gitmesiyle tamamen koptu gitti, Vahid Hoca'nın aşırı disiplininin korkusuyla rahat duruyordu iyi oynuyordu.
Eleştirenler samimi değil.attığı goller dışında orta sahaya gelip kaç defa oyun kurdu. Hele attığı muazzam gole ofsayt verilmeyebilirdi.Yatabare iyidir.
Beğenenler ne kadar samimi ise eleştirenler de o kadar samimi abi.
Neye göre?görecelimi.
Golcü gol atar,2 tane attı,bir tanede jeneriklik yazdı milimetre hesaplara göre ofsayt.
Golcünün işi gol atmak attıda.bunun yanında kırmızı karttan sonra direnemeyen orta sahaya gelip defalarca top taşıdı.ve haliyle aşırı yoruldu.
Şimdi bu Yatabare Akhisarda oynasaydıda (Gekas gibi) bu golleri atsaydı eleştiren kesim neden Yatabare tarzından bir oyuncu alınmadı diye veryansın edecekti.
Velhasıl doyumsuz bir taraftar profiline sahibiz.ben pek samimiyet göremedim kusura bakma kardeşim.
Ben de samimiyetle söylüyorum deli etti beni dün akşam,
benden başka da beğenmeyen yoktur diye de suçlanıp cehaletim ortaya çıkmasın diye yazmayacaktım ama denk geldi az önce transfer başlığına yazdım şimdi de buraya yazıyorum takımdan ilk göndereceğim isim olurdu benim elimde yetki olsa
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Kesinlikle daha süratli bir adama ihtiyacımız vardı.
Bu kadar ağır bir futbolcu olmasına rağmen garip şekilde kanatlara açılıyor, geriye geliyor.
Haliyle ileri de eksik kalıyoruz. Ağır futbolcuysan 18'in içinde olacaksın yahu...
O yüzden beğenmiyorum seni Yatabare...
Yetenekli gozukup ici bos olan bir futbolcu cidden kosmaya mecali yok bu adamın az kos ya az kos cardozo bile koşuyor sen %5 pili kalmış telefon gibi en düşük performanstasin
Yorum