cardozanın çok önünde bence cardoza bu ağır haliyle çok zor beyler rakibe çökemezsek cardozadan bir şey olmaz top ayağına bil değmeden çok maçımız biter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
cordozo ıle sıtıtlerı cok farklı ve cok farklı taktıklerın oyuncuları sahsen ben cok begendım kendısını nıtelıklerıne bakınca emenıke+umutve makakula cok rahat eder 3 unde olan ozellıklerın tamamı bu adamda var hatta fazlasıda varTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
----------------Onur---------------
--x--------x----------x----------x
Sefa------Ekici-----Constant---Waris
------------Yatabare--------------
-------------Cardozo--------------
bizim hoca defnasa fazla önem veriyor. Metalist macinda MEdjaniyi gectim Salih ve MEdjani ayni anda hic gerek yoktu. Kendisinin de söyledigi gibi tesadüflere birakti isi.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
metal maçının 11 dakikalık özetini tekrar izledim ve hayran kaldım 2.golden önce faulü alan futbolcu yatabare bilerek arkaya aşırtan gene yatabare
çok iyi futbolcu helal olsun yatabare bence de şuan da cardozo dan 1 adım önde daha hazır daha istekli ve daha fizikliUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Bacağı uzun olanlar öyle gösterir...İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare 1.86 boyunda...Papadopoulos ise 1.88..
Ekranda hic öyle durmuyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum