Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cardozanın çok önünde bence cardoza bu ağır haliyle çok zor beyler rakibe çökemezsek cardozadan bir şey olmaz top ayağına bil değmeden çok maçımız biter

Yorum

• cordozo ıle sıtıtlerı cok farklı ve cok farklı taktıklerın oyuncuları sahsen ben cok begendım kendısını nıtelıklerıne bakınca emenıke+umutve makakula cok rahat eder 3 unde olan ozellıklerın tamamı bu adamda var hatta fazlasıda var
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Eskiden Henrique ile uğraşırken şimdi Cardozo'yu oyundan alıp Yatabare'yi oyuna sokuyoruz
        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• olcan gs de oynayamaz dedik çıktı olcan bizdeki krediyi hiç bir yerde bulamaz

Yorum

• ----------------Onur---------------
            --x--------x----------x----------x
            Sefa------Ekici-----Constant---Waris
            ------------Yatabare--------------
            -------------Cardozo--------------

bizim hoca defnasa fazla önem veriyor. Metalist macinda MEdjaniyi gectim Salih ve MEdjani ayni anda hic gerek yoktu. Kendisinin de söyledigi gibi tesadüflere birakti isi.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bu hafta Cardozo yedek soyunup kendisi 11'de başlayacaktır muhtemelen, Cardozo henüz fiziksel eksikliğini kapatabilmiş değil sakatlık sonrası.

Yorum

• Yatabare 1.86 boyunda...Papadopoulos ise 1.88..

Ekranda hic öyle durmuyor...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• metal maçının 11 dakikalık özetini tekrar izledim ve hayran kaldım 2.golden önce faulü alan futbolcu yatabare bilerek arkaya aşırtan gene yatabare
                  çok iyi futbolcu helal olsun yatabare bence de şuan da cardozo dan 1 adım önde daha hazır daha istekli ve daha fizikli
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yatabare 1.86 boyunda...Papadopoulos ise 1.88..

Ekranda hic öyle durmuyor...
                    Bacağı uzun olanlar öyle gösterir...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu adam yoksa işimiz zor

Yorum

• En mantıklısı Cardozo-Yatabare ikilisi ile 4-4-2 oynamak. Rakip defansları yıldırmak lazım.

Yorum

• Ne oldu da sakatlandı bu arkadaş ?
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ya bu nedir ya yine mi sakatlık

Yorum

• Tam lazım olduğun zaman sakatlandın.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Turkıye süper liginin klasık golcüsü yetenek yok ama hırs azım kosu pres hepsı var hep ılk 11 başlamalı
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim