O topu Merinosa kadar nasıl yolladın be...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hiç sorma ! O tecrübedeki bir golcü nasıl o kadar altına girer o topunİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO topu Merinosa kadar nasıl yolladın be...
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Yetersiz abi, yetersiz. Bu dahil hiçbir forvetimiz aradığımız özellikte bu ligi kaldıracak golcüler değiller.İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sorma ! O tecrübedeki bir golcü nasıl o kadar altına girer o topun
Yorum
-
DEEP BLUE
Senin problemin ne kardeş! Her top ya kalecinin tam üzerine, ya da dağa taşa... İdmanlarda izledim, yine aynı... Tamam ağırsın, yetenek düşmanı bir kazmasın da, en azından 10 senedir topla haşır neşir olmuş bir adamın üç metreden bir türlü gol yapamaması ne demek yani? Hani yerine bir çam ağacı koysak daha iyi... Bari oksijen üretir...
Yorum
-
Bu adamın asıl mesleği nedir? Hobi olarak ilgilendiği futbol dışında neler yapar merak ediyorum...
Gerçi sorun bu adamda değil, bu adamı Trabzonspor'a layık ve yeterli görenlerde asıl problem....
Şu adamın fiziğinden biraz daha ince, atletik, hızlı ve ortalama bitiriciliği olan her forvet bu ligde iş yapar.
Ama bizim pek değerli yöneticilerimiz! gidiyor Yatabare gibi ağır bir adam alıyorlar!
Akıl işte, zeka da kişiden kişiye göre değişiyor işte. Yapacak bir şey yok, bu adamlara yönetimin tapusunu verenler sorumlu hissetsin kendini...
Yorum
-
Adamın bir kabahati yok, bu oyun sistemi forvetleri bitirir. Topu sadece ileri dikiyoruz. 5 kişi içinde Yatabare ve Cardozo kafa vuracak birbirlerine indircek he yavrum he karşıda 1.50 lik defans adamları var ya zaten.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Bu kadrodaki en serbest oynamayacak adam sensin. Hele Cardozo oyundayken senin 18den cıkmaman lazım. Sürekli orta sahadan top almaya çalışıyorsun yapmaBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum