Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustapha Yatabaré

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katkısı bir yana girdikten sonra olumsuz bir iş yaptığını pek hatırlamıyorum. Muhtemelen Başakşehir maçında 11'de başlar...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ne dedim herkesin kötü dediği adama ısrarla ben en iyisi dedim ne oldu cardozanın önünde dedim oldu mu şuan bu ligdeki en iyi santrafor idda ediyorum tıpkı belkalemde ki gibi haklı çıkıcam

Yorum

• Gittikçe serpiliyor bu adam 3-4 maç sonra tamamen ritmini bulacak gibi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• beyler en iyi transferimiz olucak bence

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne dedim herkesin kötü dediği adama ısrarla ben en iyisi dedim ne oldu cardozanın önünde dedim oldu mu şuan bu ligdeki en iyi santrafor idda ediyorum tıpkı belkalemde ki gibi haklı çıkıcam
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• O asist çok iyiydi be
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• seni yerim
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Geldiğinde Webo etkisi yaparsa tamamdır dedim. Bu maç o etkiyi yaptı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• lan bu adamın neresi kazma? gayet iyi yani türkiye ligi için.çok kullanışlı.

Yorum

• Fiziği mücadele gücü yükselmesi her şeyi ortalama, yukarıda arkadaşın söylediği gibi tam bir Webo etkisi olacak takımımıza. Çok puanlar kazandıracak inşallah
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Aferin ula yisyiri gara uşak. O sırma saçlarına bütün Ukrayna gurban olsun.

Yorum

• karkiv maçında geçer not aldı.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Cardozo ile yanyana izlemek de ilginc olurdu bu adami...

Yorum

• Girip okumam ama tesadüfen denk geldi: http://www.fanatik.com.tr/2014/09/19...urtardi-387392

Güya 'yokları oynamış'... Dedim "Allah Allah, acaba ben mi yanlış maçı izledim?" buraya baktım, burada da olumsuz bir yorum yok.

Uzun boylu ama ileri uçta oldukça hareketli ve presi elden bırakmaması da çok hoşuma gitti. Bu özelliğiyle çok işimize yarar.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ynt: Mustapha Yatabaré

Ne iyiydi ne kotu kayboldu ilerde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim