gögsüyle indirip vurduğu pozisyonda çok iyidi.bence altı pastaki vuruşu çok kolay değildi.istediği gibi ayağına oturamadı birazcık daha arkada olsa bence güzel bir gol izlerdik bence çok iyi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustapha Yatabaré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cardozo'nun katılımıyla yedek kalabilir ama varsın Yatabare gibi bir yedegimiz olsun, oyuna girdigi maclarda fark yaratacaktır. Yarın Cardozo oynamadıgı zamanda yerine kim oynar diye ???? olmayacaktır.
Tabi Yatabare kanat-forvet oynayabiliyorsa;
---Yatabare----Cardozo---Waris...
böyle bir 3'Lüde olabilir.
Özetle Yatabare süper lig şartlarında cok is yapacaktır.En son kopeli tarafından düzenlendi; 15.09.2014, 11:38.
Yorum
-
Yorgun olmasına rağmen azimliydi.
Şansızlığı ; bulduğunu atması gereken maçlardan birine gelir gelmez çıkmasıydı. Böyle maçlarda 2 yada 3 tane pozisyonun 1'ini içeri sokman gerekiyor yoksa göze batıyorsun.
Ama ben mücadelesini ve duruşunu beğendim.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
O vuruşu Türkiyede yapabilecek Yatabare'den başka forvet yok. Hele kısa bacaklı yerli santraforlar hamle dahi yapamazdı.İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence altı pastaki vuruşu çok kolay değildi.istediği gibi ayağına oturamadı birazcık daha arkada olsa bence güzel bir gol izlerdik bence çok iyi
Yetenekden ziyade tamamen fizyolojik özellikleriyle ilgili bir konu.
Yorum
-
Bu oyun yapısı içinde çok başarılıydı. Top rakipteyken ben çok bi etkinliğini görmedim ama hızlı hücumlarda pasları mükemmeldi, hem tercih hem de isabet anlamında. Göğsüyle indirip vurduğu pozisyonda tek kelimeyle mükemmeldi, Cardozo olsa ancak onu yapardı. Gol olsaydı çok başka şekilde konuşuyor olurduk, baya şanssız bir şekilde içerde kaldı top. Adamın topu alışı, vuruşu filan çok iyiydi. Topla boğuşmuyor, gereksiz hareketlere girmiyor. İndirip vuruyor. Baya etkisinde kaldım o pozisyonun
Sefa'nın ortasında ise aslında iyi pozisyon aldı, Sefa ortayı azıcık daha ileriye atabilse kafayla/bacakla her türlü gol yapardı onu.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum