Bazen maçlarını izliyorum orta sahamızda onun gibi topla delici giden oyuncu yok. Adam orta sahayı yarıp gidiyor resmen deliciliği çok fena ama çok fazla kart görüyor. İyi bir T.D ile çok üst düzey bi oyuncu olabilir bence sertliğini törpülemesi lazım. Ama dediğim gibi topla gitmesine hayranım bu arkadaşın deliyor resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ramazan Övüç
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Böyle devam ederse klasik alt lig kasap orta saha oyuncusu olacak. Sert oynadığını sanıyor ama yanılıyor bunun adı sertlik değil.
Çoğu maçta 90 dakikayı tamamlayamıyor. Beşiktaş maçına kadar izleyeyim dedim hemen gördü sarı kartı. İkinci yarının başında veya 60 gibi çıkması kesindi ama sakatlık geçirdi ve 30. dakikada kenara geldi.
Bu sene çoğu maçını izledim asla Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil kusura bakmasın. Böyle oynarsa zor.
Not: Kendisinin yerine oyuna giren 20 yaşındaki Dorukhan 5 dakika sonra golü attı.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 19.03.2017, 19:05.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Sadece kanın mı donuyor?İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeri dönmesini isteyen taraftarları görünce kanım donuyor. Umarım şimdiden kiralanacağı veya satılacağı takım bellidir çünkü çekilecek gibi değil.
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk izlediğimden beri aynı görüşteyim, kesinlikle bu takımın oyuncusu değil, olmamalı.
Bu yaz inşallah kampa falan götürülmez. Takımla ilişiği direkt kesilmeli, daha fazla safra olmasın.
Kuru kalabalık yapacak birçok oyuncu var zaten. Bir de bu çıkmasın.
TFF 1.Lig'de ortasıra takımlarında bişeyler yapabilir.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Kafatasıma çiviler çakılıyormuş gibi kulaklarıma kurşun dökülüyormuş gibi hissediyorumİlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece kanın mı donuyor?
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Bu kadar güzel tarif edilebilirdiİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafatasıma çiviler çakılıyormuş gibi kulaklarıma kurşun dökülüyormuş gibi hissediyorum
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Kendisine instadan neden çalışmıyorsun, bu armanın hakkını vermiyorsun diye sitem ettim. Dm den çemkirip engelledi. Bu takımın futbolcusu değil, böyle giderse de olamaz. Bütün yıl as oynayan milli oyuncu okay şimdiden kampa başlıyor. Bu arkadaş hergün arabayla, cafelerde resim atıyor instaya. Öz evlatlar bubhale gelince kaybediyoruz işte. Profesyonellik sıfır.
Yorum
-
bu adam öz evlat degilkiİlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisine instadan neden çalışmıyorsun, bu armanın hakkını vermiyorsun diye sitem ettim. Dm den çemkirip engelledi. Bu takımın futbolcusu değil, böyle giderse de olamaz. Bütün yıl as oynayan milli oyuncu okay şimdiden kampa başlıyor. Bu arkadaş hergün arabayla, cafelerde resim atıyor instaya. Öz evlatlar bubhale gelince kaybediyoruz işte. Profesyonellik sıfır.
kayseriden bir takasda bize itelenmisdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum