Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ramazan Övüç

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adamın niye kiralık gönderildiğini anlamıyorum bence yetenekliydi ve dahada geliştirilebilirdi bizde oynadığı sezondaki futbolunu çok beğeniyordum kalıp kendini göstermeliydi bence çok iş yapardı şuanki futbolculara oranla.
    Video geçen sezondan yapmış olduğu bir slalom. Youtube'dan video izlemeden önce bakın geçen sezon istatisliklerine ne yapmış? 2.ligde 23 maç oynayabilmiş 12 kez as çıkmış 0gol 0 asist.

ek olarak bizde futbol oynadı mı? 3 maç 180 dk.

Gerçekten bazı taraftarlarda ramazan fetişi var sürekle aynı mesajlar dönüyor duruyor.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Olduğundan fazlası zannedilen bir futbolcu...
      Maalesef Ramazan kardeşimiz bazı arkadaşların söylediği seviyelerde değil...
      İlerleyen dönem kariyerini görünce bunu herkes anlayacaktır.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: ghj.JPG 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 60.2 KB 
Kimlik: 11211547
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]14831[/ATTACH]
          Bizden uzak olsun da

Yorum

• 2 maçla yıldız ilan edilen oyuncumuz değil mi bu [emoji848]
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Ersun Yanal'ın hayatını mahvettiği bir insan daha,yazık oldu.Üzerine koyabilirdi.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun Yanal'ın hayatını mahvettiği bir insan daha,yazık oldu.Üzerine koyabilirdi.
                Eskişehir’de olduğu dönemde kahvede Trabzonspor maçı izlerken, Ersun’a fena kalay çekiyordu [emoji16] hiç sevmiyor

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskişehir’de olduğu dönemde kahvede Trabzonspor maçı izlerken, Ersun’a fena kalay çekiyordu [emoji16] hiç sevmiyor
                  Ben de olsam aynı tepkiyi verirdim,Aytaç gibi ağır vasıta ve tekniği sıfır olan adamı korudu,Ramazan'ı yedi,gitti,Sadi Hocam geri gelmeli demiş her ne kadar abartsa da Kucka gibi efsane bir adamla kıyaslama hatasına düşse de,destekliyorum.Onazi giderse gelsin.

• Memento mori

Yorum

• Sadi'yi hoca sayıp konuşturan gazetenin de, mikrofon uzatan gazetecinin de lisansını yırtacaksın.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Yusuf Abdulkadir yüzünden öz evlatcilara gün doğdu.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf Abdulkadir yüzünden öz evlatcilara gün doğdu.
                        :ddd

Abdülkadir Özdemir kardeşim de düşünülebilir, kupa maçlarında hiç fena değildi

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          :ddd

Abdülkadir Özdemir kardeşim de düşünülebilir, kupa maçlarında hiç fena değildi
                          Barış Memiş bir şansı daha hak ediyor.

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şu adamdan medet umanlara şaşıyorum.
                            Madem o kadar iyi futbolcuydu gittiği yerlerde neden kendini göstermedi?
                            Bırakın arkadaş, iyi futbolcu her yerde kendini gösterir. Formayı alır.

Yorum

• samsunda tam oynamıyor. buna niye sayfa açtınız. futbolda torpil olmaz.

Yorum

• Bero'nun yerlisi. Faul yapmaktan başka bi işe yaramaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim