Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ramazan Övüç

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu çocuğun gönderilmesini anlamadım,Aytaç'dan daha kötü değil.
    • Memento mori

Yorum

• Sonradan girip olmazsa olmazı olan sarı kartını görmüş yine Balıkesir maçında
      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• eskisehirliler memnunmu
        varmi forumlarini takip eden
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eskisehirliler memnunmu
          ilk maç beğenmişler ama 61 numara giymesi sorun olmuş, maç sevincinde var mıydı, yok muydu sevinmedi gibi gereksiz tartışmalar var.

oyuna hızlı istekli başlayıp kart görme durumu standart zaten, donanımda var. onu söylememe gerek yok.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 01:51.

Yorum

eskisehirliler memnunmu
            ilk 11'de baslamis bu hafta, sonradan cikmis oyundan.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk 11'de baslamis bu hafta, sonradan cikmis oyundan.
              kiraliklarin genel istatistigini takip ediyorum zaten

canli izleyenlerin fikri önemli oldu yayinci olmayinca

tabi takiminda olan merkez ortasaha oyuncularini görünce bukadar dakika almasida bence cok degerli

Ünal Karaman

Yorum

• 61 numara alması özel bir durum, Trabzonlu olmayan ve bu takıma gönül vermiş sporcular beni daha da heyecanlandırıyor.

Yorum

• kalmasında hiçbir sakınca olmadığı ortaya çıktı. kanat oynayacak özellikleri vardı.

Yorum

• Gidişine ortalık yıkılan ramazan eskisehirde forma yüzü göremiyor . Ilk profosyenel maçına 22 yaşında çıkan biri için gereksiz heyecanlandiniz

Yorum

• Sonunda İlk 11'e alınmış.Bakalım son durumu ne.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sonunda İlk 11'e alınmış.Bakalım son durumu ne.
                        nasildi

Ünal Karaman

Yorum

nasildi
                          Seyircisiz olduğunu görünce izlemedim de erkenden çıkarmışlar.Olmuyor heralde.

Yorum

nasildi
                            Hırslı, mücadeleci, her maç sarısı var ve kırmızıya yakın bir oyun oynuyor bu yüzden oyunda tutmak kolay olmuyor. Yine de takımın direncini arttıran seri bir oyuncu ve arada ekstra işler de yapabiliyor, kritik pas hataları da. Altyapı eksikliği çok belli oluyor, iyi bir eğitimden geçmiş olsa genç takımlarında, çok daha iyi bir futbolcu olabilirmiş. Bu yaştan sonra oyununu ne kadar geliştirebilir önemli ve zor bi soru.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hırslı, mücadeleci, her maç sarısı var ve kırmızıya yakın bir oyun oynuyor bu yüzden oyunda tutmak kolay olmuyor. Yine de takımın direncini arttıran seri bir oyuncu ve arada ekstra işler de yapabiliyor, kritik pas hataları da. Altyapı eksikliği çok belli oluyor, iyi bir eğitimden geçmiş olsa genç takımlarında, çok daha iyi bir futbolcu olabilirmiş. Bu yaştan sonra oyununu ne kadar geliştirebilir önemli ve zor bi soru.
                              ok sagol

gercekten öyle bir derdi varsa menajerine desin, hollanda yada belcikada 1-2 yil oynayip geri dönsün
                              tabi yilda net 50 bin avroya oynamayi kabul ederse

Ünal Karaman

Yorum

ok sagol

gercekten öyle bir derdi varsa menajerine desin, hollanda yada belcikada 1-2 yil oynayip geri dönsün
                                tabi yilda net 50 bin avroya oynamayi kabul ederse
                                Sanmıyorum öyle bir şeyi isteyeceğini de, buradakilerin yüzde dosan beşi ne kadar fazla para kazanabilecekse orada kalır geleceği düşünmezler, genelde kısa vadeli bakıyorlar.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim