Bu çocuğun gönderilmesini anlamadım,Aytaç'dan daha kötü değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ramazan Övüç
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ilk maç beğenmişler ama 61 numara giymesi sorun olmuş, maç sevincinde var mıydı, yok muydu sevinmedi gibi gereksiz tartışmalar var.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisehirliler memnunmu
varmi forumlarini takip eden
oyuna hızlı istekli başlayıp kart görme durumu standart zaten, donanımda var. onu söylememe gerek yok.En son artvints tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 01:51.
Yorum
-
ilk 11'de baslamis bu hafta, sonradan cikmis oyundan.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisehirliler memnunmu
varmi forumlarini takip eden*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
kiraliklarin genel istatistigini takip ediyorum zatenİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk 11'de baslamis bu hafta, sonradan cikmis oyundan.
canli izleyenlerin fikri önemli oldu yayinci olmayinca
tabi takiminda olan merkez ortasaha oyuncularini görünce bukadar dakika almasida bence cok degerli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
nasildiİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonunda İlk 11'e alınmış.Bakalım son durumu ne."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Seyircisiz olduğunu görünce izlemedim de erkenden çıkarmışlar.Olmuyor heralde.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasildi
Yorum
-
Hırslı, mücadeleci, her maç sarısı var ve kırmızıya yakın bir oyun oynuyor bu yüzden oyunda tutmak kolay olmuyor. Yine de takımın direncini arttıran seri bir oyuncu ve arada ekstra işler de yapabiliyor, kritik pas hataları da. Altyapı eksikliği çok belli oluyor, iyi bir eğitimden geçmiş olsa genç takımlarında, çok daha iyi bir futbolcu olabilirmiş. Bu yaştan sonra oyununu ne kadar geliştirebilir önemli ve zor bi soru.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasildiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
ok sagolİlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHırslı, mücadeleci, her maç sarısı var ve kırmızıya yakın bir oyun oynuyor bu yüzden oyunda tutmak kolay olmuyor. Yine de takımın direncini arttıran seri bir oyuncu ve arada ekstra işler de yapabiliyor, kritik pas hataları da. Altyapı eksikliği çok belli oluyor, iyi bir eğitimden geçmiş olsa genç takımlarında, çok daha iyi bir futbolcu olabilirmiş. Bu yaştan sonra oyununu ne kadar geliştirebilir önemli ve zor bi soru.
gercekten öyle bir derdi varsa menajerine desin, hollanda yada belcikada 1-2 yil oynayip geri dönsün
tabi yilda net 50 bin avroya oynamayi kabul ederse"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Sanmıyorum öyle bir şeyi isteyeceğini de, buradakilerin yüzde dosan beşi ne kadar fazla para kazanabilecekse orada kalır geleceği düşünmezler, genelde kısa vadeli bakıyorlar.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleok sagol
gercekten öyle bir derdi varsa menajerine desin, hollanda yada belcikada 1-2 yil oynayip geri dönsün
tabi yilda net 50 bin avroya oynamayi kabul ederseBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum