gs taraftari simdiden göz dikmis ekici'ye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Müthiş bir orta saha modern futbol adamı yetenekli çevik ve teknik. Selçuk inan etkisi yapmaya daha 9. haftadan başladı. Türk olması ise aşırı güzel bir olay milli takımda da selcugun yerini alır 1 seneye.
Zaten trabzonsporda Yusuf , Mehmet Ekici , Onur , özer ve Musa nizam milli takımda oynayabilecek seviyedeler.En son angraf tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 13:35.
Yorum
-
TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM. adam a özer ve constant yardım etse inanılmaz etkisi artacak ama orta sahada büyük yük üstünde malesef. adam geçmesinide iyi beceriyor. açtığı bütün ortalar 6 pas önçizgisine ve sert hiç bir kaleci ordan o topu almaya çıkamaz. işte bol bo çalışıp kornerden gol sayısını arttırmalıyız tahminimce ersun hoca bunu bolca çalışacak sene sonuna kadar kornerden 20 30 gol olur
Yorum
-
Colman'a uyuz olmamak elde değil...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs taraftari simdiden göz dikmis ekici'ye.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs taraftari simdiden göz dikmis ekici'ye.onların durumu kaf dağından görünüyor.
ayrıca Ekici yi Allah nazarlardan korusun...Maşallah her geçen gün üzerine katarak oynuyor.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah GS'ye yeni bir yıldız daha yetiştirmiyoruzdur.
bu usagi bütün avrupa biliyor
bizden simdiye kadar ist. gidenleri kimse tanimiyordu,bi burak lazioya gidebilirdi
bence memo icin real, barca, altyapisinda yetisdigi bayern münchen mümkünEn son selcuk tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 16:07."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah GS'ye yeni bir yıldız daha yetiştirmiyoruzdur.
Yorum
Yorum