Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS su an plan yapmiyorsa Ekiciyi almak icin, hicbirseyden anlamiyorum.

Yorum

• Mehmet Ekici

Biz Mehmeti kac seneligine almistik?

Yorum

• 3 seneligine
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mehmet Ekici

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 seneligine

Onun sozlesmesine madde koydurtalim ve sozlesmesini uzatalim ozaman.

InshAllah bizde uzun yillar hizmet eder ya da en azindan avrupaya geri doner.

Yorum

• Sözleşme şartları biraz daha iyileştirilerek 5 senelik sözleşme imzalatmamız lazım. İstanbulun akbabaları anca o zaman geri çekilir.

Bizden oyuncunun kolay alınabileceği algısının bir şekilde ortadan kaldırmalıyız.
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Buradaki yorumlari okuyunca gülüyorum
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yine çok erken gaza geliyoruz. Bence de Mehmet süper oynuyo, en iyi transferimiz, çok da kaliteli bir futbolcu. Ama sözleşme yenilemek için EN AZINDAN sezon sonunu beklemeliyiz
                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Adamlar seneye Avrupa'ya gidemicek borçlardan dolayı, bizden kolay kolay adam alamazlar artık. Sözleşmesi sona eren bir oyuncumuz olmadıkça tabi.
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bu kadar tez canlı olmayın ya Kim kimi alıyor galatasaray 3-5 yıl kendine gelecek durumda değil, daha da kötü olacaklar, gidişat onu gösteriyor.

Yorum

• Gs ilk önce götüne bir don alsın. Sonra Burak ve Selçuk'un 3'er milyon € luk sözleşmelerini ödemeye çalışsın.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gs zor adam alır bundan sonra Musleraya 3 Burağa 3 Selcuga 3 veriyor hangi mantıkla veriyorlarsa . Acayip bir maaş ödüyorlar sanırım en fazla Gs ödüyordur maaş olayını. Gs nin yeni yönetimi mevcut kadroyu sadeleştirecek bizden adam alamazlar.

Yorum

• umutluydum bu adamdan şahane oynuyor son zamanlarda tekniği ve oyunu okuması çok iyi forvet arkası serbest oynamalı daha fazla faydası olur
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Futbolun güzelliği gol , golünde güzeli cezasahası dışından atılandır bana göre. Her zaman takımımızda böyle yeteneği olan adam olsun istemişimdir. Saolsun yönetim ekiciyi alarak bu eksiğimizi de kapattı. Ayrı bir heyecanla izliyorum. Umarım üstüne koyarak devam eder.
                            ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• adam en iyi sezonlarından birinde ama en kötü sezonlarını oynayan selçuk inan'ın yerine milli takıma alınmıyor... komediye gel..
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Dua ediyorum milli takimda oynamasin, Allah muhafaza sakatlanir filan hic gerek yok...

Yorum

Yükleniyor...
                                X