Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız çok fena abartıldığını düşünüyorum şu anki performansının.Misal dün attığı şutlar ve ortaları dışında sahada yoktu bana göre.O pozisyonda oynayan bir adam daha hareketli olmalı.Mehmet'in kapasitesini düşünürsek bunu da başaracağına inanıyorum ilerleyen maçlarda.

Ayrıca bu adamın en çok beğendiğim yönü düzgün bir karaktere sahip olması.Ben açıkçası Almanya'dan geldi biraz havalıdır diye düşünüyordum ama yanılmışım.Çok düzgün bir çocuk,tebrik ediyorum kendisini.Ama yine söylüyorum dünkü performansı bence vasattı,attığı müthiş şutlar olmasa bu kadar konuşulmazdı kesinlikle.

Yorum

• Dün orta sahada bir sıkıntı vardı. Bunun sebebi Özer ile beraber oynaması olabilir ya da Constant'ın yorgun duruşu ve 8 km koşması. Şutlarından birisi gol olsaydı nefis olurdu. Beğenerek izliyoruz.
      Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız çok fena abartıldığını düşünüyorum şu anki performansının.Misal dün attığı şutlar ve ortaları dışında sahada yoktu bana göre.O pozisyonda oynayan bir adam daha hareketli olmalı.Mehmet'in kapasitesini düşünürsek bunu da başaracağına inanıyorum ilerleyen maçlarda.

Ayrıca bu adamın en çok beğendiğim yönü düzgün bir karaktere sahip olması.Ben açıkçası Almanya'dan geldi biraz havalıdır diye düşünüyordum ama yanılmışım.Çok düzgün bir çocuk,tebrik ediyorum kendisini.Ama yine söylüyorum dünkü performansı bence vasattı,attığı müthiş şutlar olmasa bu kadar konuşulmazdı kesinlikle.
        ben şu anki takıma katkısını alex ile kıyaslıyorum.

yorgun olduğu maçlarda bile alexten daha savaşçı ve presçi..

kullandığı duran toplar ve şutların alexten bir kademe fazlası vardır eksiği yoktur..

takımın kötü olduğu anlarda bile sürpriz şut veya etkili duran topları sayesinde kolay gol atabiliyoruz.

takımda skoru en rahat değiştirecek oyuncu ekici.

cardozodan bile..
        Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben şu anki takıma katkısını alex ile kıyaslıyorum.

yorgun olduğu maçlarda bile alexten daha savaşçı ve presçi..

kullandığı duran toplar ve şutların alexten bir kademe fazlası vardır eksiği yoktur..

takımın kötü olduğu anlarda bile sürpriz şut veya etkili duran topları sayesinde kolay gol atabiliyoruz.

takımda skoru en rahat değiştirecek oyuncu ekici.

cardozodan bile..
          Bence Alex ile hiç kıyaslamayın.Çünkü yanlış bir yanılgı var,insanlar Mehmet Ekici'nin 10 numara pozisyonunda oynuyor sanıyor ama öyle birşey yok.Vahid hoca bu takımı hep 3'lü ortasahayla oynattı,Mehmet'de bu 3'lünün sağında oyun kurucu olarak görev yaptı hep.Zaten en uygun pozisyonda orası bence Mehmet için.Yoksa Werder Bremen bu adamı Mesut Özil gibi parlatmaya çalıştı hep 10 numara oynatarak ama olmadı

Yorum

• Cuk oturan transferimizden.İnşallah maksimum kapasiteye ulaşır.
            Yalnız çok tekme yiyor.Her seferinde kötü oluyorum bende sanki tekme bana atılmış gibi.
            Allah sakatlıktan ve kem gözlerden korusun...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Toplu/topsuz koşu, pas dağıtma, şut, duran top... Her şeyi yapıyor.

Özür dilerim Ekici. En büyük yanılgılarımdan birini yaşattın ve yaşatmaya devam ediyorsun.

Umarım hem maç içi hem de sezon içi istikrarını yükseltirsin ve büyük katkılar sağlayarak Avrupa'ya geri dönersin.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Çok iyi oynuyor. İnşallah istikrarı tutturur. Biraz da savunma yetisini geliştirirse çok üst düzey bir futbolcu olur. Gösterdiği performansı görünce insanın Almanya'dan gurbetçilere yönelesi geliyor. Tolga Ciğerci gibi bir dönem çok gözde olan ama şimdi biraz popülaritesini yitirmiş futbolcuları transfer edelim

Yorum

• Şuan %50-%60 ile oynuyor, %100'nü ortaya koyunca kim bilir nasıl bir Mehmet izleyeceğiz.

10 numara gibi değil de 8 numara gibi oynarsa daha da iyi oynayacak bence. Topu defanstan çıkarıp oyunu kurması lazım. Yeni gelen hoca umarım 8 numara olarak oynatır.

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence Alex ile hiç kıyaslamayın.Çünkü yanlış bir yanılgı var,insanlar Mehmet Ekici'nin 10 numara pozisyonunda oynuyor sanıyor ama öyle birşey yok.Vahid hoca bu takımı hep 3'lü ortasahayla oynattı,Mehmet'de bu 3'lünün sağında oyun kurucu olarak görev yaptı hep.Zaten en uygun pozisyonda orası bence Mehmet için.Yoksa Werder Bremen bu adamı Mesut Özil gibi parlatmaya çalıştı hep 10 numara oynatarak ama olmadı
                    son cümlenin gerceklen alakasi yok

bremende ilk geldiginde önlibero oynatildi
                    hatta schaaf bunu satin alirken önlibero olarak düsündügünü söyledi, memoda oynarim dedi
                    youtubedan imza toplantisini izlersen bremende oda diyor

tabiiki önliberoda usak yipraniyor, takimdan ve taraftarlardan dislanma meydana geliyor
                    sonraki sürecde nerede eksik varsa orada denendi, ama hic uzun süre bir yerde sans taninmadi,

bremen onu zamaninda 10 numara oynatsaydi baska olurdu bence bremen macerasi

nürnbergdaki yilina bakarsagik orada ilkaylan beraber cift 8 oynuyrdular, ve cok basrili olmusdular, arkalarindada cimsir stili takoz vardi adini hatirlmadigim, iyi kesici

ben umarim ekici, constant, özer 3lüsü ortasahayi götürmesi
                    ofansiv sorun yasamiyacaklari asikar, ama iste defansiv yeterli olurmu bilemem
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fiziği o kadar iyi olmamasına rağmen topla rakip arasında sağlam duruyor. Çok iyi top saklıyor.

Bir orta sahada olması gereken temel özelliklerden biri "kalça koyma" denen olay bu. Selçuk'ta da vardı bu özellik.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• almanyada futbol ögrendogi belli oluyor

Yorum

• Bu adamı izlemek keyif veriyor.
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son cümlenin gerceklen alakasi yok

bremende ilk geldiginde önlibero oynatildi
                            hatta schaaf bunu satin alirken önlibero olarak düsündügünü söyledi, memoda oynarim dedi
                            youtubedan imza toplantisini izlersen bremende oda diyor

tabiiki önliberoda usak yipraniyor, takimdan ve taraftarlardan dislanma meydana geliyor
                            sonraki sürecde nerede eksik varsa orada denendi, ama hic uzun süre bir yerde sans taninmadi,

bremen onu zamaninda 10 numara oynatsaydi baska olurdu bence bremen macerasi

nürnbergdaki yilina bakarsagik orada ilkaylan beraber cift 8 oynuyrdular, ve cok basrili olmusdular, arkalarindada cimsir stili takoz vardi adini hatirlmadigim, iyi kesici

ben umarim ekici, constant, özer 3lüsü ortasahayi götürmesi
                            ofansiv sorun yasamiyacaklari asikar, ama iste defansiv yeterli olurmu bilemem
                            Valla benim izlediğim maçlarda ya forvet arkası oynuyordu yada sağ açıkYanıldım mı acaba diye şimdi Transfermarkt'tan özellikle geldiği ilk sene oynadığı maçlara baktım da,ya forvet arkası yada sağ açık oynamış..İsterseniz siz de bakabilirsiniz..

Ben sadece şu an bizde sanılanın aksine 10 numara değil de 8 numara gibi oynadığını söylüyorum.Bence en iyi performans vereceği mevki de şu anki pozisyonu.Tabi bundan sonrası Ersun Yanal'a kalmış...

Yorum

• Giden bir no 8 vardı.

Ondan 2 gömlek daha üstün.

Hem yetenek hem zeka olarak.

Keza Adrian'ı neden sattığımızın da yegâne göstergesi.

Helal olsun.
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• selçuk klasik ortasaha. rakip defansın içine gönderdiğinde kaybolur.çünkü adam geçmeye nefesi yetmez. bunu da aşağılamak için kullanmıyorum.adam geçmek zordur.dinamik ve çabuk olmak zorundasın. mehmet de bunlar var. ama selçuk da çok akıllı bir futbolcu olduğu için ve kendini bildiği için takımı geriden iyi yönetiyor.en azından yönetiyordu.bence selçuku en doğru kullanan da şenol güneşti.

mehmet çok daha yetenekli.önde oynaması gereken bir adam. özer de öyle.constant da garip bir adam.herşey var adamda ama kullanmıyor. bugün baktım basına, sosa diye inliyor heryer.bir sosa ve oğuzhana bakıyorum, bir de bizdeki mehmet, özer ve constanta bakıyorum.işte bunlar hep istanbul basını diyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X