Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Constant, Mehmet, Özer veya daha defansif olsun dersen birini çıkar arkaya salihi koy veya soner 3 lüden birinin yedeği olur ki ersun yanal gelirse soner yükseliş yaşar.3'lü orta saha böyle olmalı.
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• Bu adamı çıkardığı an 1-1 biteceği belli oldu.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Degisiklik sonrasi yüz ifadesi herseyi anlatiyordu.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yeteneklerine rağmen, sağ kanada mahkum edilmesine küsmedi.Elinden gelenin en iyisini yaptı.
          Netice mi ? Beraberlik mantalitesine sahip,kulübede oturma özürü bulunan T.D.tarafından oyundan alındı.
          Konya maçında da kesik yiyecektir ! Al sana mükafat...
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Milli takıma çağrılmış hayırlı olsun.

Yorum

• bak adam çat diye aldı milli takıma.bazen gereksiz alınganlık yapıyoruz gibi geliyor. bazen ama, çoğu gerekli.

Yorum

• Milli takıma çağırılmış hayırlı olsun ancak ben üzüldüm çağırılmasına. Kazara sakatlanır falan Allah göstermesin, sağ salim gidip gelir inşallah.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Kötü oldu çağrılması.
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• büyük topçu selçuk inan varken oynatmaz terim efendi Mehmet'i,o yüzden birşey olmaz merak etmeyin

Yorum

• Cok Yetenekli üzerine katabilirse çok daha iyi yerlere gelmesi muhtemel.
                      TeVeZ Ap0
                      RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• ilk geldiğinden beri umutluydum yüzümü kara çıkartmadı. yabancı sınırlamasında böyle yetenekli türk orta saha altındır.
                        -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Son zamanlarda bu kadar ayağına hakim ve mükemmel top kontrolü olan oyuncu izlememiştim. Avrupada bile az. Maşallah koçum.
                          En son ANIL tarafından düzenlendi; 09.11.2014, 16:51.
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ceza sahasına şişe koysak köşeden devirir öyle isabetli atıyor
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Duran topları inanılmaz etkili kullanıyor. Gs deki 8 numaradan daha iyi.

Yorum

• Adam akıyor
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

Yükleniyor...
                                X