Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten fazla koşan bir oyuncu değildi Ekici. Top ayağına geldiği zaman golü getirebilecek hamleler yapmaya çalıştı. Bazen top kaybı oldu tabiki bunlar. Ama oynadığı bölgede bu tarz pasları denemesi lazım. Biraz daha alışması lazım takıma.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ne gördünüz de beğendiniz anlamadım. Madem Ekici'nin bu performansını beğenecektiniz, neden Soner'in oynadığı futbola kızıyordunuz? Bence Soner daha akıllı ve oyunun içinde olan bir futbolcu. Taraftar yeni gelen oyunculara karşı daha toleranslı herhalde.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçta Mehmet Ekici niye oyundan çıkar hala anlayamadım.
        başka türlü çift forvete dönemezdik çünkü

Yorum

• Daha fazla sorumluluk almalı şuan çok yetersiz..

Yorum

• Mehmet Ekici

Bugün çok beğendim. Neden çıkarıldığını da anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başka türlü çift forvete dönemezdik çünkü
              Hoca saçmaladı orada.. Çift forvete değil 6 forvete dönsen orta sahadan top taşıyacak adamı çıkartırsan ne fayda..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca saçmaladı orada.. Çift forvete değil 6 forvete dönsen orta sahadan top taşıyacak adamı çıkartırsan ne fayda..
                Hoca saçmaladı veya saçmalamadı birşey diyemem. Sadece çift forvete dönmek niyetindeysen 10 numaradaki futbolcuyu çıkartırsın bu böyledir.

Orta sahanın kötü olmasının sonuçları bunlar. Yoksa bi mehmet ile olucak iş değil zaten.

Yorum

• mehmet kalabilirdi. waris etkili değildi zaten. mehmet en azından isabetli şutlat atıyordu. yaw o kadar dedik, waris musa yorgun oyuncular, rotasyona gidilmeli diye.

Yorum

• Bu çocukta iş var

Yorum

• Eski Mehmete göre cok eksik, umulan Mehmete göre iyiydi, yani eski Almanya günlerine dönme sinyalleri verdi biraz, insallah dedidigm gibi Medjaniye daha yakin oynarsa hem o hem de takim cok daha iyi performans gösterecek.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Özetlerde öne çıkan iki yerli Trabzonsporlu'dan biriydi. 1-Sefa 2-Mehmet.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İyi topçu, kaliteli topçu sadece ritmini bulması ve bununla birlikte gelişim göstermesi gerek.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Medjani dururken neden çıktı anlayamadım. HOCA bu aksam iyi işler yapmadı ama Mehmet değişikliği cidden fiyaskoydu.

Yorum

• Maçı izleyemedim. Özet ölçü olur mu bilmem ama güveni yavaş yavaş geliyor gibi. Daha iyi olacak inşallah
                              TRABZON SPOR

Yorum

• bir şut dışında ne yaptı?Orta sahada boş boş gezindi..sonerden şu anda hiçbir farkı yok..
                                #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

Yükleniyor...
                                X