Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siir gibi bir futbol oynadig ve takimi bir maestro gibi yönetti.

Bu da yetmedi,defansif anlamda bile iyiydi ve inanilmaz derecede kostu.

Adam oynadigi futboldan zevk aliyor ve aldiriyor,Allah nazarlardan korusun.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• geriye doğru top gelirken yavaş yavaş bende dedim vurayım topa.....

koştum kotuş Mehmet Ekici bende önce davrandı.......

ben olsam daha hızlı vururdum o vurdu gol goldu......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bir pirlo doğuyor !!

Yorum

• Ayağına sağlık oynuyosun valla ya

Tam bu mesajı atarken ntvspor'da maçın tekrarını izliyodum Ekici'nin golü iyi bee vurabileceğinin en iyisini vurmuş

Yorum

• Kazanmamız gereken maç berabere mi bitecek diye korkuya kapılmışken, onun ayağından gelen golle sevince boğulduk.
            Trabzon'da mutlu olduğunu duymak, antrenmanlara sevinçle gittiğini bilmek de ne kadar iyi geldi bir bilsen... Dualarımız seninle, Allah seni nazarlardan, sakatlıklardan korusun inşallah.
            TRABZONSPOR

Yorum

• Gelişi goldü..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Özer - Constant - EKİCİ.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özer - Constant - EKİCİ.
                  Aynen orta saha budur işte, şiir yazsan bu kadar ahenkli bu kadar yanyana gelmez harfler kelimeler dizeler
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özer - Constant - EKİCİ.
                    Arkalarında hamallık yapacak biri gerekli. Yoksa olmaz. Borce geliyor aklıma ama hemen alamıyoruz alsak da 8 yabancı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yetenek olarak baktığım zaman benim için son dönemlerde orta sahada;

M.Ekici > Colman - Selçuk - Szymkowiak hepsinden daha iyi yaşı da genç, önü çok açık.
                      .

Yorum

• Şut cekmeden önce şöyle küçük bi çalım atıyor ya o cok iyi
                        61

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geriye doğru top gelirken yavaş yavaş bende dedim vurayım topa.....

koştum kotuş Mehmet Ekici bende önce davrandı.......

ben olsam daha hızlı vururdum o vurdu gol goldu......
                          Ben de o koşan kim diyordum...

Yorum

• röportajını dinledim antrenmana arkadaşlarımı görcem die giderken çok mutlu oluorum dedi ortam gercekten güzel demekki

harikasın be memooo devammm

Yorum

• Mehmet Ekici

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir pirlo doğuyor !!

Alkis, gercekten cok güzel özetlemissin, oyun stili cok benziyor.
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cinconun agzi sulanmaya baslamis taraftarlarininda oyle.. Ulan once don alacak paraniz olsunda oyle konusun be!
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Yükleniyor...
                                X