Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haberin satır sonları;Bildirildi,iddia edildi,gelen bilgiler arasında...

Sezon başından beri Onur ve Ekici'yi bir türlü satamadın gitti,ne gada büyük iş oldu sana.

Yok yahu. Bana kalsa ben satmazdım, gündeme dahi getirtmezdim ama başımızdaki beceriksizler bunu dahi beceremiyorlar. Düşünsene malın var, talibin var, malını bir poşete koyup müşteriye veremiyorsun. Hadi madem satmıyorsun, bari kendin kullan değil mi? Onuda gözden çıkarmışsın. Vallahi Trabzonspor bu kadar basiretsiz yönetilmemiştir ya. Neyse.

Her futbolcu ve insan gibi Mehmet'ede çok güvenmeyin derim. Sonra başka şeylere tanık olursunuz ama olmaz ya. Üzülürsünüz.

Yorum

• mehmet bu saatten sonra toparlar mı meçhul görünüyor
      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
      Бургундия синий
      61

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok yahu. Bana kalsa ben satmazdım, gündeme dahi getirtmezdim ama başımızdaki beceriksizler bunu dahi beceremiyorlar. Düşünsene malın var, talibin var, malını bir poşete koyup müşteriye veremiyorsun. Hadi madem satmıyorsun, bari kendin kullan değil mi? Onuda gözden çıkarmışsın. Vallahi Trabzonspor bu kadar basiretsiz yönetilmemiştir ya. Neyse.

Her futbolcu ve insan gibi Mehmet'ede çok güvenmeyin derim. Sonra başka şeylere tanık olursunuz ama olmaz ya. Üzülürsünüz.
        Bildiğinizi yada duyduğunuzu net olarak anlatırmısınız,Mehmet'e talip olan kim?

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mehmet bu saatten sonra toparlar mı meçhul görünüyor
          Bence gayette iyi toparlar,Mehmet takımdaki etliye sütlüye karışmayan en karakterli oyuncumuz sayılır Cardozoyla birlikte.

Yorum

Bildiğinizi yada duyduğunuzu net olarak anlatırmısınız,Mehmet'e talip olan kim?
            Bence bjk talip olabilir. Alabilir mi bilmem ama orta sahaya takviye yapacakları kesin. Ama Mehmet bjk da oynayabilir mi ? Onu bilemiyorum işte. Bjk a daha defansif bir orta saha oyuncusu lazım , Oğuzhan ve Sosa varken de zor oynar.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence bjk talip olabilir. Alabilir mi bilmem ama orta sahaya takviye yapacakları kesin. Ama Mehmet bjk da oynayabilir mi ? Onu bilemiyorum işte. Bjk a daha defansif bir orta saha oyuncusu lazım , Oğuzhan ve Sosa varken de zor oynar.
              Tolgay ligin 2.yarısı sahada olacak,bjk orta saha transferi yapmayacak sadece stoper alacaklar.
              Farzedelim Mehmet'i satacaz,en az 7 milyon euro bedel biçmemiz lazım bu durumda süper denilen ligde şikebahçe dışında hangi takım bu kadar para verebilir?

Yorum

Tolgay ligin 2.yarısı sahada olacak,bjk orta saha transferi yapmayacak sadece stoper alacaklar.
                Farzedelim Mehmet'i satacaz,en az 7 milyon euro bedel biçmemiz lazım bu durumda süper denilen ligde şikebahçe dışında hangi takım bu kadar para verebilir?
                Yurtdışından o paralar çıkar.

Yorum

• aksam golü var

Yorum

• Bu ne arkadaş sanki mehmeti sattikta su takimda oynayabilir mi bu takimda tutunabilir mi muhabbeti yapiyorsunuz. Agzinizdan yel alsin ne satmasi

Yorum

• Onur ve mehmeti satip 25 kağidi cebe koymaya varim
                      61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onur ve mehmeti satip 25 kağidi cebe koymaya varim
                        25 milyon Uganda dolari mi?

Mehmet ve Onur max 12-13 m € getirir. Buna değmez.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Onur ve mehmeti satip 25 kağidi cebe koymaya varim

25 Milyon ne ?

TL veren anca çıkar , o paraya da satarsalar daha kulübün içine giremezler .

25 milyon euro gelse ikisi için Onur ve Mehmeti çok sevmeme rağmen düşünürdüm Yıllık maaşlarını da ekleyince kulüp kasası 80-90 milyon TL rahatlar ..Ama olmayacak şeyler için hayal kurmaya gerek yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            25 milyon Uganda dolari mi?

Mehmet ve Onur max 12-13 m € getirir. Buna değmez.
                            İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            25 Milyon ne ?

TL veren anca çıkar , o paraya da satarsalar daha kulübün içine giremezler .

25 milyon euro gelse ikisi için Onur ve Mehmeti çok sevmeme rağmen düşünürdüm Yıllık maaşlarını da ekleyince kulüp kasası 80-90 milyon TL rahatlar ..Ama olmayacak şeyler için hayal kurmaya gerek yok
                            11 e Mehmet ekiciyi , 14 e onuru

"milyon euro"
                            61

Yorum

• Hiçbir takım o paraları vermez

Yorum

11 e Mehmet ekiciyi , 14 e onuru

"milyon euro"
                                5 Ekici ye 5-6 Onur'a veren bulursan öp başına koy
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X