Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Attığı paslar ve duran topları ile kalitesini gösterdi. Ama oyunun bazı bölümlerinde silik kaldı, bu durumlar bana Adrian'ı hatırlatıyor... Soner de böyleydi hatta bir pas atıyor sonra kopuk kopuk...

Mehmet Ekici çok kaliteli bir oyuncu. Takımda çok fark yaratabilecek potansiyele sahip. Temposunu arttırır ve oyun aktivitesini zamana yayarsa çok daha farklı bir adam izleriz bu sezon.
    Farkindamisiniz son yillarda hep ayni temenniler bircok oyuncu icin hep ayni seyleri sogledik durduk malesef cogusu ne kuvvetlendi nede tempoyu artirdi! sanki hazir olanlar bize dusmiyor):

Yorum

• mehmet takimin kilit adami, özellikle ligde.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Is yapacaktir

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Insallah takimin beyni olur, zira takimda o isi yapacak baska oyuncu yok ozer disinda.

Yorum

• Kesinlikle kilit adam en gerekli mevkii.. Patlama yaparsa zor durduruluruz orta sahayı iyi organize etmesi lazım ve biraz fizik anlamında güçlenmesi lazım

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kesinlikle kilit adam en gerekli mevkii.. Patlama yaparsa zor durduruluruz orta sahayı iyi organize etmesi lazım ve biraz fizik anlamında güçlenmesi lazım
              fark ettiysen yazilan her kadroda Mehmet var. Cok iyi oldugundan degil, yerine oynayacak yerlinin olmamasi yüzünden. Mehmet eski Nürnberg zamaninda gibi oynarsa takim sampiyonluga oynar, son iki sezonun Mehmeti olursa yine ancak dürdüncü oluruz.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Rakibi olmamasi dezavantaj mi avantaj mi olacak zaman gosterecek. Her oyuncunun motivasyon sekli farkli oluyor.
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Bence m.ekiciyi almanlara kaptirmamak icin erken milli yaptik biraz daha kendini gelistirmesi lazimdi

Yorum

• Orta sahada üst düzey performansla oynarsa ligde kafaya oynarız. Aksi takdirde işimiz çok zor. Onun dışında yaratıcı orta saha olarak Özer var o da aylardır sakat.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• memoylan sonerin 5 haftasi var kendilerini göstermeye
                      7. hafta özer gelip alir formayi ellerinden
                      su anki performanslarinda hic zorluk bilen cekmez

soneri ben memonun 1 tik önünde görüyorum
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ön elemelerde Soner 8 numarayı giydiği için Avrupa Ligi'nde 5 numarayı giyecek. Benzer durumu geçen sene Tolga yüzünden Olcan yaşamıştı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Overrated dedim. Keşke utandırsan...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Geçen maç sanki Abdülkadir sahadaydı. Gerçek oyunu elbette bu değildir ama bekleyecek zaman da yok. Bu performansıyla orta sahada Salih ve Zeki'yi bile tercih ederim kendsiine.

Yorum

• Mehmet Ekici

Bazıları gerçekten başka hobilere yönelse daha iyi, ne bilim Hentbol felan.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Overrated dedim. Keşke utandırsan...
                                Neyseki overvalued olmadi
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Yükleniyor...
                                X