Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs taraftari simdiden göz dikmis ekici'ye.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Müthiş bir orta saha modern futbol adamı yetenekli çevik ve teknik. Selçuk inan etkisi yapmaya daha 9. haftadan başladı. Türk olması ise aşırı güzel bir olay milli takımda da selcugun yerini alır 1 seneye.

Zaten trabzonsporda Yusuf , Mehmet Ekici , Onur , özer ve Musa nizam milli takımda oynayabilecek seviyedeler.
      En son angraf tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 13:35.

Yorum

• TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM. adam a özer ve constant yardım etse inanılmaz etkisi artacak ama orta sahada büyük yük üstünde malesef. adam geçmesinide iyi beceriyor. açtığı bütün ortalar 6 pas önçizgisine ve sert hiç bir kaleci ordan o topu almaya çıkamaz. işte bol bo çalışıp kornerden gol sayısını arttırmalıyız tahminimce ersun hoca bunu bolca çalışacak sene sonuna kadar kornerden 20 30 gol olur

Yorum

• Colman'a uyuz olmamak elde değil...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs taraftari simdiden göz dikmis ekici'ye.
            Tarık Çamdal gibi vasat düz topçu 4.5 milyon euro ediyorsa Ekici böyle giderse en az 10 eder verirse alırlar ama o iş bitti artık.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gs taraftari simdiden göz dikmis ekici'ye.
              gs önce aldıkları adamların taksitlerini bi ödeyebilsin onların durumu kaf dağından görünüyor.

ayrıca Ekici yi Allah nazarlardan korusun...Maşallah her geçen gün üzerine katarak oynuyor.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İnşallah GS'ye yeni bir yıldız daha yetiştirmiyoruzdur.

Yorum

• Allah biliyor ya hiç milli takım ortamına girmeni istemiyorum kanına girecekler senin orda buna izin verme sakın..
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah GS'ye yeni bir yıldız daha yetiştirmiyoruzdur.
                    sanmam onlara gidecegini

bu usagi bütün avrupa biliyor
                    bizden simdiye kadar ist. gidenleri kimse tanimiyordu,bi burak lazioya gidebilirdi

bence memo icin real, barca, altyapisinda yetisdigi bayern münchen mümkün
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.11.2014, 16:07.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnşallah GS'ye yeni bir yıldız daha yetiştirmiyoruzdur.
                      almanya dan takip ediliyor hala. bild de haber çıkmıştı geçen.ilk talipleri ordan olur. orda tutunamayan biri oyuncuyu kendine getirip geri yollayabilirsek çok büyük iş yapmış oluruz.mehmeti kaybederiz belki ama bir sürü yeni mehmet kazanırız. gerçi bakınca halil bile geri döndüğünde iş yaptı. biraz daha yapıcı olsak trabzonsporun bu eleştiren aynı zamanda sahiplenen yapısı futbolcular için çok ideal.çok iyi bir kıvam bu.bir sürü değer kazandırıyor futbola. eleştiri dozunu biraz daha iyi ayarlamamız lazım tabi.

Yorum

• Gözlerimizin pasını siliyor mübarek. Selçuk'tan daha iyisi bir daha bize denk gelir mi ki acaba diyordum, cevabını da almış oldum böylece..

MaşAllah..

Yorum

• Bonservisine de bakarsak acik ara en iyi transferimiz
                          6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Bu futbolunu Avrupa Ligi'nde de devam ettir. İnşallah dünya futbolu yeni yıldız kazanacak.

Hem bilekleri çok iyi hem de sert şut çekebiliyor. Nadir yeteneklerden.
                            Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• ya nihayet sahada bi forvet ve bi ortasaha oyuncusu gördük
                              tekke ve şimek ten sonra.

Yorum

• Biraz daha fizik gücü iyi ve çabuk bir futbolcu olsa çok iyi futbolcu olur.

Oyun zekası ve görüşü fena değil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X