Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu milli takımda Mehmet Ekinci'nin paralel evrendeki eşi bile hangi mesleği yapıyorsa yapsın oynar. Ama biliyoruz ki Trabzonsporlu bir futbolucunun milli formayı giymesi için insan üstü özellikler sergilemesi gerekir.
    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
    Hz. Ömer.

Yorum

• 3 sene kontrat büyük sıkıntı bence.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 sene kontrat büyük sıkıntı bence.
        Halledilir, sıkıntı etmeye gerek yok.

İyi performans gösterir göstermez sözleşme iyileştirilmesine falan gerek yok hemen. Önce oyuncu kulübe birşeyler verecek, doğru bir süre geçirecek ki kulüp ücrette iyileştirmeye gitsin.

Tamamen oyuncunun karakterine bağlı bir hareket. Mehmet 3 aylık bir performans gösterdi henüz. Koca sezon önümüzde duruyor ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• takimda duran toplari en iyi kullanan futbolcu

Yorum

• Sıra sende!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sıra sende!

Golü var......
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Anlamsız yere şişirildiğini düşünüyorum şu ana kadar..Daha potansiyelinin yarısını bile gösteremedi bence,yani sırf iyi duran top kullanmak yada 2 tane etkili şut atmak süper oynamak değildir..Bir defa temposu çok düşük önce bunu artırmalı Mehmet..Çünkü Ersun Yanal temposuz oyuncu sevmez..Sırf bu yüzden Salih Uçan'ı oynatmadı geçen sene herkes gördü bunu..Neyse ben gelecek adına umutluyum Mehmet'ten ama bizim taraftarın hiç topçu görmemiş gibi yok galatasaray peşine düştü,yok kesin bunu da alırlar elimizden gibi yorumlar yapması beni çok rahatsız ediyor açıkçası bunu söylemeliyim.Durup dururken kendimizi insanlar güldürmenin manası yok çünkü

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlamsız yere şişirildiğini düşünüyorum şu ana kadar..Daha potansiyelinin yarısını bile gösteremedi bence,yani sırf iyi duran top kullanmak yada 2 tane etkili şut atmak süper oynamak değildir..Bir defa temposu çok düşük önce bunu artırmalı Mehmet..Çünkü Ersun Yanal temposuz oyuncu sevmez..Sırf bu yüzden Salih Uçan'ı oynatmadı geçen sene herkes gördü bunu..Neyse ben gelecek adına umutluyum Mehmet'ten ama bizim taraftarın hiç topçu görmemiş gibi yok galatasaray peşine düştü,yok kesin bunu da alırlar elimizden gibi yorumlar yapması beni çok rahatsız ediyor açıkçası bunu söylemeliyim.Durup dururken kendimizi insanlar güldürmenin manası yok çünkü
                  Mehmetin temposuda düşük değil, alex kadar teknik bir ayağa sahip olduğu halde yatan bir orta sahada değil koşuyor, iyi top saklıyor, oyun görüşü pozisyon bilgisi iyi ve presi yerinde yapıyor..

Futbolu bilen herkes mehmetin 3 senelik kontratı için endişeleniyor, haklılar..

Selçuğa yanıyorduk, daha iyisi geldi.. Bu sefer kaprırmayalım 6-7 sene rahat ederiz..
                  Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Mehmet sisirilmis bir adam degil aksine sönmüs bir adam iki sene once bu adamin Turkiyeye gelmesi dusunulmezdi dususe gectigi icin geldi. Su anda da bir kipirdanma var kendisinde kalitesi de bilindigi icin heyecanlandiriyo milleti hepsi bu.
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takimda duran toplari en iyi kullanan futbolcu
                      Türkiyede duran topları en iyi kullanan oyuncu diyelim..

Ben korneri bu kadar tehlikeli kullanan futbolcu görmedim.

Hep sert
                      Hep falsolu
                      Hep altıpasa
                      Hep kalecinin çıkamayacağı yere

Nazar değmesin..
                      Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Yarın senden gol bekliyorum
                        TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• İnşallah sözleşmesi uzatılırır
                          TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Allah nazarlardan saklasın.

Anadolu öküzlerinden ve milli takımdan korusun seni rabbim.

Yorum

• Sözleşmesi acilen revize edilmeli..

Yorum

• Hemen uzatalım sözleşmeyi.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X