Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün çok iyiydi. Her korneri rakipler için büyük tehlike.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bremende olduğum süre içinde senden daha kaliteli bişe görmedim usta adam tam benim aradığım özlediğim topçu. aynen devam

Yorum

• Çok iyi oynadı. Özer döndüğü zaman performansı daha fazla artacak diye düşünüyorum.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Adamım benim biraz bodybuilding yap tamamdır.
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• Gayet iyi oynuyor, 2 maçtır duran top katkıları ile takımı sürükledi.

Tebrikler Mehmet. Sana güveniyoruz, daha da iyi olacağına inanıyoruz.
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam yıldız tam anlamıyla...

Milli takımda nasıl farkedemedim hala anlayamıyorum, top adama gelince rahatladım resmen...
              Kasıtlı yapıyor milli takımdaki ırkçı ve tayfası.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Çok klas.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• “Frikikten birçok asist yaptım. Aynı zamanda duran topları gole çevirmişliğim de var. Bu anlamda kendime çok güveniyorum. Frikik benim işim diyebilirim. Trabzon’da da bu tarz goller atmak istiyorum”

Adam kendini biliyor.. Helal olsun aynen devam.. Özer ile zor ikili olurlar.. Özer altını kazmaya başlar yakında..

Yorum

• İyi oynadıkça bizden gitme.ihtimali aklıma geliyor.keşke kontratı uzatılsa.

Yorum

• dinamik, çevik.modern 10 numara byle olur.soner deki en büyük eksiklikler bunlar.mehmet de güçsüz ama tempolu oynuyor.

Yorum

• Hayranlıkla izliyorum. Net söylüyorum o Selçuk denen karaktersizden daha kaliteli bir futbolcu. Maşallah.
                        TRABZON SPOR

Yorum

• Her maç üstüne koyarak gidiyor.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Beyler adamın performansından daha önemli bişey dikkatimi çekti...

Adam futbolu seviyor.. İyi oynadıkça, özgüveni arttı ve dakikalar geçtikçe daha da iyi olup sorumluluk almaya başladı..

Kesinlikle kaliteli topçu ve adamın futbol oynama niyeti var... Kredi vermeli ve sahip çıkmalıyız. Onur, Bosingwa ve Yatabareyle beraber benim ilk 11 e banko yazacağım 4. adam her maç.
                            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Topla buluşma anı mükemmel..Topla buluştuğu ve bir şeyler denediği her anı büyük bir zevk ile izledim.

Fizik gücünü biraz daha arttırırsa 10 yıllık sözleşmeyi imzalatmamız lazım.

Yorum

• beni de sasirtiyor...futbol oynamaya geldiginini düsünmemistim...

3 yillik sözlesmesi var ve yillik 1,4 mio. € garanti aliyor...nasil sözlesme uzatacan bu adamla eger devam böyle oynarsa...2-2.5 vermen gerek ki kalsin...hata yapildi en azindan 4 yillik olmalydi sözlesmesi...
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X