Ha bir de anlamadığım neden hep Galatasaray? Her seferinde yazdım birdaha yazayım Enbüyük düşman en sinsi takım G.S.... Sevgili Trabzonsporlular anlayın şunu artık..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamın sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve seninle sözleşme yenilemiyor kim bu adama 4-5m verir ?devre arası takasa sokarsak kardır
Ayrılmak istiyorsa hiç ısrar edilmemeli, fayda sağlamaz.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Bize geldiğinde futbol hayatı neredeyse bitmişti. Adama şans verdik, sabrettik. Aylarca hiçbir şey yapmadı. Az biraz top oynayınca kendini nimetten sayıyor. Kimsin lan sen? Sayenizde takım 2 senedir düşmemeye oynuyor. Defol git nereye gideceksen. Kim ne yapsın lan seni. Kim sana forma versin? Buna a-2'de top toplatmayan yönetime yazıklar olsun. Öyle bir cezaldıracaksın ki değil futbol oynamak, topun şeklini unutacak. Bundan gelecek paranın da ...En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 26.12.2016, 18:55.
Yorum
-
Giderse gram uzulmeyecegim adam.Bu takima ruhunu vermeyen adam icin uzulmeyin.Son 2 sezon ne yapti ztn.O paralara oynayacak cok daha iyileri bulunur.1.5-2 milyon euroya devre arasi satilabiliyorsa satilsin.Satilamazsa 2.devre kadro disi birakilip Abdulkadir yusuf gibi Trabzonun cocuklarina sans verilsin.Yine bize ne hayir gelirse ozevlatlardan gelir.Buna zeki yumlu ve akbas da dahil.Kendi icimizden birilerini cikarmadikca bizi boyle cok satan adam gelir gider.Bizimkilere sahip cikalim artikBunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
Daha önce kapıyı 2 milyon 500 bin Euro’dan açan Mehmet Ekici’nin bu rakamı son olarak 2 milyon 200 bin Euro’ya kadar indirdiği ve taviz vermeyeceğini söylediği vurgulandı.
Yönetim ise Mehmet Ekici’ye 1 milyon 600 bin Euro önererek başladığı görüşmelerde 1 milyon 700 bin Euro’ya yükseldi ama aradaki uçurum kapanmadı. Bu koşullarda anlaşmanın sağlanamayacağı kaydedildi.
Mehmet Ekici’nin istediği bu rakamdan sonra yönetimin kendisiyle kesinlikle anlaşmayı düşünmediği ve ara transfer döneminde bonservis bedeli alınarak ya da en azından takas yoluyla gönderilmesine karar verdiği bildirildi.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adama 2 milyon avro verecek bir enayi varsa bırakın gitsin. Adam senelik 8 milyon lira istiyor. Sonu Olcan gibi olur, gönderin gitsin.
ayrica seneye yayin gelirleri %42 cikiyor, biz ilk 4 de girersek nerdeyse gecen seneye göre %100 daha yüksek yayin gelirimiz olacak
onurun ücretinden 100bin az versek anlasilir mehmetlen
ayrica uzatinca illa tutmanda gerekmez, yazin istersen yine sat, ama elinde kontratin oldugu icin en az 5 milyona yollarsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum