Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Ekici

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gitti 2 milyon euro... + 700 bin
    + 200 bin + (1,7 m. x 3,5)
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• almanyada herhangi bir kulube neden satilmaz anlamiyorum. 1 milyona da olsa sat gitsin kardesim. hem yabancisi da degil

Yorum

• Yönetimin bu zamana kadar yaptığı icraatlardan belki de en doğrusu kadro dışı olayıdır.Kimse kusura bakmasın fazlasıyla haketti Ekici.Sen kimsin 6 ay oynama bakalım kim alacak seni

Yorum

• Bu hareket ile yönetim, Aurello'dan beri gelen bir geleneği sonlandırmış olabilir. Bazı adımlar paradan daha önemlidir.

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu hareket ile yönetim, Aurello'dan beri gelen bir geleneği sonlandırmış olabilir. Bazı adımlar paradan daha önemlidir.
            aynen öyle herşeyi 2 3 milyon euro sanan arkadaşlar var bu bir itibar meselesidir aynı zamanda ilerisi içinde bize matematik olarak katkısı olacaktır. Ekici sene başından gitmeyi kafasına koymuş ama sinsilik yapmış kendi 3 5 fazla almak için Trabzonsporun elindeki pazarlık şansını almış birde ben takımımda para kazansın istiyorum ayakları yapıyor yemezler sene başı söyleyecektin bunu aslında bu iş böyle olmalı son senesindeki topçuya sene başı imzala veya satacağız seni diyeceksin selçuğa en son böyle güvendik sonuç orta da

Yönetimi çok eleştirdim ama ekici konusunda inanılmaz doğru bir hareket yaptılar hiç beklemezdim umarım geri adım atmazlar. Biliyorsunuz bu işler bir telefona bakar sonra bir bakmışız mehmeti satmışlar fenere. Bir de günde tek idman ne ya sabah 6 ya birde günün tam ortasına idman koyacaksın bütün 24 saatinin içine edeceksin öyle tek antremanla olmaz
            En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 17.01.2017, 09:10.

Yorum

• Sürün Ekici!
              Hamiş

Yorum

• ekicinin transferinde basın yavaş yavaş oyuncu tarafına geçmeye başlayacak gibi gözüküyor. Bunu da algı operasyonu ya da trabzon düşmanlığı ile savuşturabileceğimizi pek sanmıyorum . Öyle ki bu durumun oluşmasındaki ana neden de dün akşam bjk yöneticisinin de açıklamaktan çekindiği malum protokolmüş gibi duruyor.
                şimdi olayı camilar arası gerginliği arttırmayalıma bağlayıp transferin yönünü bjk tarafına çekmeye çalışmak da çok değil 10 gün evvel atıf ile takas edilmeye çalışılmasıyla da ters düşüyor ne yazıkki .
                yönetim bence burada strateji hatası yaptı , mehmetin bu denli kararlı bir tutum sergileyeceğini hesap edemedi. Şu an bence işler alehimize işliyor ,umarım ocak sonuna kadar bizim adımıza olumlu gelişmeler yaşanır ve daha fazla zarar gelmeden bu işte kurtuluruz.
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Son derece yerinde bir karar. 4 ay daha oynasa ne olur oynamasa ne olur, bir iddiamız yok nasılsa. Bu oynayacağına Yazıcı, Abdulkadir ve Bero oynasın.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Artık antremanlarda boş boş şut çekip egonu tatmin edersin saçını sevdiğim
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• idmanlarda baraj olsun, 5 ay bir işe yarasın

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık antremanlarda boş boş şut çekip egonu tatmin edersin saçını sevdiğim
                        Bence şut çekmesin, zaten tek iyi olduğu şey bu.

Loading %61..

Yorum

• Başlarım parasını adam söz vermiş mis la onun için mi şerefsiz berbat oynuyordu. Sezon sonuna kadro dışı kalsın sonra ne yaparsa yapsin
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Seviyorum Seni Fatih sakalli, Fatih burunlu uşak. Maceramız tatsız bitse de darılmayalım.
                            Fatih Tekke

Yorum

• Talibi çıkar çıkmaz verecektik aslında 3'e 5'e bakmadan, sürekli sıkıntı olacak şimdi takım düzlüğe çıkmaya çalışıyor bir de Ekici polemikleri ile uğraşacağız.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Hacivatin yanina Karagozu bulduk mu kadro tamamdir arkadaslar!

Yorum

Yükleniyor...
                                X