İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hareket ile yönetim, Aurello'dan beri gelen bir geleneği sonlandırmış olabilir. Bazı adımlar paradan daha önemlidir.
Yönetimi çok eleştirdim ama ekici konusunda inanılmaz doğru bir hareket yaptılar hiç beklemezdim umarım geri adım atmazlar. Biliyorsunuz bu işler bir telefona bakar sonra bir bakmışız mehmeti satmışlar fenere. Bir de günde tek idman ne ya sabah 6 ya birde günün tam ortasına idman koyacaksın bütün 24 saatinin içine edeceksin öyle tek antremanla olmazEn son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 17.01.2017, 09:10.
Yorum
-
ekicinin transferinde basın yavaş yavaş oyuncu tarafına geçmeye başlayacak gibi gözüküyor. Bunu da algı operasyonu ya da trabzon düşmanlığı ile savuşturabileceğimizi pek sanmıyorum . Öyle ki bu durumun oluşmasındaki ana neden de dün akşam bjk yöneticisinin de açıklamaktan çekindiği malum protokolmüş gibi duruyor.
şimdi olayı camilar arası gerginliği arttırmayalıma bağlayıp transferin yönünü bjk tarafına çekmeye çalışmak da çok değil 10 gün evvel atıf ile takas edilmeye çalışılmasıyla da ters düşüyor ne yazıkki .
yönetim bence burada strateji hatası yaptı , mehmetin bu denli kararlı bir tutum sergileyeceğini hesap edemedi. Şu an bence işler alehimize işliyor ,umarım ocak sonuna kadar bizim adımıza olumlu gelişmeler yaşanır ve daha fazla zarar gelmeden bu işte kurtuluruz.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık antremanlarda boş boş şut çekip egonu tatmin edersin saçını sevdiğim
Loading %61..
Yorum
-
Başlarım parasını adam söz vermiş mis la onun için mi şerefsiz berbat oynuyordu. Sezon sonuna kadro dışı kalsın sonra ne yaparsa yapsinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
Yorum