Ya kardeşim biz gitmesin demiyoruz ki.Gitsin ama bonservisiyle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.9m gs ile anlaştı deniyor asporda61
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.9m gs ile anlaştı deniyor asporda
bu parayi bizde rahat veririz
3m€ asaga gitmez bonsevissiz, inanmayin su serefsizlere"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberi A Spor yapmış , o zaman kesin takımda kalmıştır."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Kalmasını isteyenler potansiyeline inanıyor ki belki de bizden gittikten sonra gittiği takıma fayda sağlayacaktır. Ama bize faydası olmayan bir adamla yola devam etmek ahmaklıktır.
Ayrıca en çöp oyuncumuz dahi bizden ayrıldıktan sonra gittiği yere faydalı olmuştur buna takılmamak gerek..
Yorum
-
A2 takımına yollansın direktİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Arda' Bu nasıl bir avatardır ya
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=31541]Arda'[/MENTION] Bu nasıl bir avatardır yaİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum