Devre arasına bırakılmadan şu 1 ay içinde ikna edilmeli, baktık olmuyor yerine adam bakmaya başlanmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTıpkı Selçuk'ta yaşadığımız süreci yaşıyoruz. Aynı söylemler aynı olaylar. Bence de Mehmet gitmek istiyor. Biz bu konuda ön almalıyız. Mehmet'i devre arası satmak ya da takasta kullanmak düşünülebilir. En azından bedava ayrılmasından iyidir.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi uzatılırsa şimdi uzatılır. Devre arasında sözleşmesinin bitimine 5-6 ay kalmışsa gitti sayabilirsiniz.
Sevilla'yı çok beğeniyorum... Her sene "en iyi" , "en kilit" oyuncularını satıp hatta serbest bırakıp, daha da iyisini buluyorlar.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 15.11.2016, 15:46.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ekiciyle sözleşme imzalanırsa performansı düşer. Bırakalımda 1 sene daha kalsın aklınca piyasa yapmak için oynasın bizde faydalanalım. Trabzonspor umrunda bile değilki adamın. Bunu gereksiz şutlarından, maçına göre top kaptırınca koşmamalarından görürsünüz.
Çok iyi dikkat ediyorum takım dengesiz yakalandımı Okay vs deli daha gibi geriye geliyor bu beyfendi yavaş tempoda tın tın geri geliyor.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Başkan görüşüp uzatmayı umduğuna göre gidecek.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Saçınıda artık bağlama seviyesine getirdiiğine göre Selçık olma yolunda emin adımlarla ilerliyor!
Başlıksız-1.jpg"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkiciyle sözleşme imzalanırsa performansı düşer. Bırakalımda 1 sene daha kalsın aklınca piyasa yapmak için oynasın bizde faydalanalım. Trabzonspor umrunda bile değilki adamın. Bunu gereksiz şutlarından, maçına göre top kaptırınca koşmamalarından görürsünüz.
Çok iyi dikkat ediyorum takım dengesiz yakalandımı Okay vs deli daha gibi geriye geliyor bu beyfendi yavaş tempoda tın tın geri geliyor.
Buna karşılık verilecek cevapları sıralıyorum;
"Ekici çok yetenekli bir adam..."
"Takımda futbolu en iyi bilen adam Ekici..."
"Top ayağına yakışıyor..."
"Uzaktan şutları etkili..."
"Duran toplarla skora katkı yapıyor, kapalı takımlara karşı çok önemli..."
"Müthiş bir kalite... Kalması için uğraşmalıyız."
"Ekici Avrupa klasında bir adam, kaçırırsak ortasahada çok zorlanırız."
Bunları diyen adamlara Ekici'nin ilk yıl hariç takıma katkısını sorunca tek olumlu cevap vermeleri mümkün değil. Adam ilk yıl o performansı gösterirken bile oyuna hiçbir katkısı yoktu. Sadece uzaktan şut, frikik, korner falan. Ne hikmetse Belkalem ve Medjani gidince onların da bir anda kesildiğini gördük.
Dolayısıyla bu arkadaştan kurtulmadıkça takımın ortasahasının dengeli bir düzene oturması mümkün değil.
Bu müthiş kaliteli ayağa sezon arasında 1-2 milyon Euro teklif gelse de satsak. Şu ana kadar bir kulüp bizim kulübün kapısını çalıp da 3-4 milyon Euro veririz demiş mi merak ediyorum."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
antreman temposu çok iyi, çoğu oyuncu yüzde yüzüyle yapmıyor hareketleri, mehmet çok ciddi çalışıyor.
topu ayağından geç çıkarsa da top ayağındayken yaptığı çabuk dönüşler dinamik görüntü hoşuma gidiyor. bu da böyle bir oyuncu. ersun hocanın sistemine uygun bence.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolu bu kadar bilmeyin be kardeşim en azından Ekici'nin futbolculuğunu tartışmaya açacak kadar bilmeyin.
Hem lider olmak istiyor, hem öne oynamıyor.
Takımı frenliyor. Ekici'nin olmadığı birçok maçta daha iyiydik."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yetenekte bir sıkıntı yok oyun görüşü problemli.
Hem lider olmak istiyor, hem öne oynamıyor.
Takımı frenliyor. Ekici'nin olmadığı birçok maçta daha iyiydik.
En azından şöyle değerlendirelim iyi bir takımda iyi futbolcu kendini çok daha iyi gösterebilir.
Yorum
Yorum