Alındığı dönem çok iyi olupta elimizde patlayanlar kervanına katılanlardan. Anlam veremiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sefa Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Harika bir sözleşmesi var ya, Allah herkese bu kadar şanslı bir hayat yaşamayı nasip etsin
Sözleşmeyi feshetmemesini profesyonellik açısından mantıklı buluyorum. Oyuncuya bu seçeneği sunanları sorgulamak lazım biraz da.
Oyuncu feragat etmek zorunda değil, hem de hiç.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
hala sefayı savunan zihniyetler var burda bu kadarına da pes doğrusu.. iş ahlakı olmayan pislik adamlar ne zaman haklı olmuş bize bir anlatın da bilelim efenim..
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarika bir sözleşmesi var ya, Allah herkese bu kadar şanslı bir hayat yaşamayı nasip etsin
Sözleşmeyi feshetmemesini profesyonellik açısından mantıklı buluyorum. Oyuncuya bu seçeneği sunanları sorgulamak lazım biraz da.
Oyuncu feragat etmek zorunda değil, hem de hiç.
Yorum
-
Sefa'yı savunmak değil bu yazdığım. Adamın sözleşmesi var elinde ve bizler gibi duygusal bir bağı da muhtemelen yok. Neden feragat etsin, profesyonel oyuncu ?İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala sefayı savunan zihniyetler var burda bu kadarına da pes doğrusu.. iş ahlakı olmayan pislik adamlar ne zaman haklı olmuş bize bir anlatın da bilelim efenim..
Mantıklı gelmiyor bana paradan vazgeçmesi.
Duygusal değil objektif düşünüyorum.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Yılmadan sefasını sürüyor.Gitgide kariyeri dibe vuran sefa yı artık kiralamak ta çok zor.
kimse bu adama sahip olmak için para ödemez.
Sefa da bunun bilincinde Trabzonspor dan faydalanabileceği kadar faydalanıp sonra serbest kalacak.
bonservisi elinde olduğundan düşen kariyeri doğrultusunda gelebilecek en iyi teklifi değerlendirip önüne bakacak.
olmadı Aspor da spor yorumcusu olur hahahaŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
karsılıklı sozlesme yapılmasının amacı zaten suanda buradaki cogu insanın yaptıgı oyuncu lincinden sozlesmenin taraflarını korumaktır....aynı durum terim içinde binlerce futbolcu ve teknik adam icin gecerlidir....
fatih altaylı gibi olacak ama, ne zaman adam oluruz?
sozlesmelerde sozlesme imzalayan oyuncudan degil kluplerin kasasından milyonları savuranlararak bu sozlesmeleri bu oyunculara sunanlardan hesap sordugumuzda diyelim....En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 12.08.2017, 13:45.ıslak imza....
Yorum
-
Hırsızın hiç mi suçu yok derler ya
yönetim eğer bir oyuncuya güvenerek ona bu paraları vermişse bunu oyuncu talep ettiği için ona vermiştir.Oyuncu bunu talep ederken de başarı sözü vermiş olur yoksa kimse bir oyuncuya durup dururken fahiş fiyatlar ödemez kaşına gözüne bakarak.
bu noktada;kendisine inanılıp kendi talebiyle çok iyi bir ücret verilen de sefa yılmazdır.başarısız olup o ücretin hakkını veremeyen de da sefa yılmazdır.
yani merkezdeki kişi sefa yılmaz dır.Başka suçlu aramak doğru değil.Belki de hiç suçlu aramamak gerekir ama bir suçlu aranacaksa, akıl mantık ve insafa sahip her kişinin parmağıyla göstereceği suçlu; ona bu parayı veren yönetimden çok bunun hakkını veremeyip bu parayı cukkalayan sefa yılmazdan ve onun gibilerden başkası olmaz.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
Bjknin elinden aldık ya. Önder özen bjkye istedi bunu, 1m Euro'ya alacaklardı biz 3.5 verip aldıkİlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerifi zengin ettik, bu kadar parayı verecek ne vardı bu adamda..
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum