Neredeyse 4.500.000eur'a gelmiş, ben bu çocuğu fazla izleyemedim, hatta sol bek sanıyordum, arkadaşlar sağ bek olduğunu söyledi. Bu bedel ödenen birisi as kadro için düşünülüyordur herhalde!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sefa Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sağ bekte değilİlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeredeyse 4.500.000eur'a gelmiş, ben bu çocuğu fazla izleyemedim, hatta sol bek sanıyordum, arkadaşlar sağ bek olduğunu söyledi. Bu bedel ödenen birisi as kadro için düşünülüyordur herhalde!
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
ben de emrah istiyordum ama olmadı.alperi de çok istiyordum.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.. Her zaman Sefa isminde futbolcumuz olsun isterdim sonunda gerçekleşti başarılar Adaş..
Yorum
-
KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;
Profesyonel futbolcu Sefa Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Kayserispor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Kayserispor Kulübü'ne 3.500.000.-EUR transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca, futbolcumuz Anıl Taşdemir'in Kayserispor Kulübü ile anlaşması halinde, oyuncumuz Kayserispor Kulübü'ne bedelsiz olarak transfer edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
bana göre bank asyadan alınan bir futbolcuya bu bonservis bedeli aşırı derecede fazla
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum