Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sefa Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetim eğer bu sene takim başarı elde edemezse takim bi ton borcla istifa eder.

Yorum

adamlar ptt liginde bile kazıklayabiliyorlar...
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Hoşgeldin, umarım hakkını verirsin.
        Başarılar..

Yorum

yüksek bir bonservisiyle aldık hayırlı olsun inşallah hakkını verir

Yorum

milli takıma çağrıldımı bu
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Adrian 5 milyon € bonservis bedelinin altından kalkamadı performans olarak, bakalım Sefa nasıl kurtaracak paçayı 3,5 milyon €'dan
              .

Yorum

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adrian 5 milyon € bonservis bedelinin altından kalkamadı performans olarak, bakalım Sefa nasıl kurtaracak paçayı 3,5 milyon €'dan
                Adrian geldiğinde Polonya'nın dışarı yaptığı sanırım en pahalı transferdi o sezon, bizim de durumlar pek iyi değildi kadro anlamında haliyle hepimiz ona joker gözüyle bakmış olduk böylece. Fakat Sefa'da durum bence öyle değil, şuan birçok oyuncu alındı, ve eminim ki bunların içinde en sevindiğimiz yada en beğendiğimiz diyeyim Sefa değil. İyi çalışan bir sistemin, işleyen çarkı olacak inşallah
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İyi futbolcu. Başarılı olur. Para biraz potansiyele gitti gibi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Sefa'yı hiç alıcı gözle izlemedim umarım başarılı olur

Yorum

daha gercek sezon herkes alinmasini istiyordu ve bu paraya gelseydi kimse burun kivirmazdi, takimi düstü diye kötü oyuncumu oldu?
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

Bonservis bedeli fazla gelebilir ama oynayacağı dinamik futbolla, takıma sağlayacağı katkıyla bu bedeli unutturabilecek bir futbolcu.

Hayırlı olsun.

Yorum

Ynt: Sefa Yılmaz

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          daha gercek sezon herkes alinmasini istiyordu ve bu paraya gelseydi kimse burun kivirmazdi, takimi düstü diye kötü oyuncumu oldu?
                          Başarısız bir sezon geçirdi.Bonservisi bu kadar etmezdi. Tek eleştirimiz bonservise, yararlı olacaktır muhakkak

Yorum

Sefa Yılmaz

Başarısız değil, sakatlıkla geçirdi bu sezonu. Oynadığı maçlarda da gayet etkiliydi. Her anlamda.

Ben yeni bir Bural gözüyle bakıyorum Sefa'ya. Düzadam değil.

Çok güzel olacak ...
                            9 # Osvaldo'

Yorum

Yerli kotasından ötürü fiyatın uçması doğal.Bunu biz hariç Anadolu kulüpleri iyi değerlendiriyor . Olcan'ı Kayseri en az 10'a okuturdu...

Yorum

Dogru Transfer keske daha ucuzacalabilseydik..Bjk ve GS dan gecen yil 6-7 m. € istenen bir oyuncu.

Yasin 2,5 m. euro..Töre 4,5 m. euro...Sefa bu piyasada ozm normal.

Sikinti ülkemizdeki piyasa.

Hayirli olur insallah.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim